פורסם 2009 במאי 516 שנים שלום לכם...אני משחק במשחק Mirrors Edgeו5 דקות בערך אחרי שאני מתחיל לשחק המשחק נתקע ולפעמים המסך מהבהב ואני צריך לעשות ריסטרט...מישהו יודע למה?.הכרטיס מסך על 50 מעלות במנוחה וכ75 מעלות במאמץ...!בדקתי את זה וכשהמשחק נתקע הכרטיס הגיע ל 68 מעלות מקסימום...חשבתי שהכרטיס מתחמם וגרם לזה אבל עשיתי בדיקה ב OCCT והכרטיס אחרי 10 דקות מאמץ וטמפרטורה של 75 מעלות בערך לא נתקע!מה יכולה להיות הבעיה?.תודה לעוזרים.מני חן.!
פורסם 2009 במאי 516 שנים מחבר לא עוזר גבר!יש לי דרייברים הכי מעודכנים ופאטץ' הכי מעודכן...עדיין נתקע!יש הצעה אחרת למישהו?.
פורסם 2009 במאי 516 שנים מחבר זה לא קשור ל פיזיקס...הFPS שלי בסדר גמור...עשיתי בהגדרות שהמעבד יעבד את נתוני הפיזיקס!זה לא קשור גבר!
פורסם 2009 במאי 616 שנים מחבר העברתי את הפיזיקה לכרטיס המסך ועכשיו אין תקיעות אבל המשחק עדיין נתקע אחרי זמן מה!לא יודע מה לעשותחייב עזרה!
פורסם 2009 במאי 716 שנים ניסית לחפור קצת בפורום של המשחק? אולי יש עוד אנשים עם בעיה דומה והם פתרו אותה...
פורסם 2009 במאי 716 שנים גם לי זה קרה אתה צריך להתקין את הפאטץ! ואז זה יעבוד לך טוב! הפאטץ מתקן תבעייה הזאת
פורסם 2009 במאי 816 שנים Dj-Meni.H, אתה מוזמן להמשיך את הדיון בתרד הראשי על המשחק (ראה לינק בסטיקי) ע"מ שכל חברי הפורום יוכלו למצוא את המידע שנוגע למשחק במקום אחד במקום לחפש באין ספור דיונים.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.