עבור לתוכן

HD 4870 ב800 שקל?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם היום ראיתי את הכרטיס HD 4870 הזה ב880 שקל

http://skypc.co.il/pl_product~AX4870512MD5~8~0.htm

איך הוא בהשוואה לשאר הHD 4870 שעולים הרבה יותר בסביבות ה1200 שקל?

ואיך הקירור שלו?

כדי לקנות?

תודה לעוזרים. 8)

פורסם

המחיר מעודכן (בניגוד לרוב המחירים בארץ). בנוסף לזה PC מוכרים את הכרטיס עם באנדל קטן מאוד (בלי מתאמים) ואז הם יכולים להוריד את המחיר עוד. בכל מקרה גם אם תקנה מתאם HDMI ומתאם קומפוננט תגיע בערך לאותו מחיר ואפילו זול יותר. הקירור של PC טוב מאוד.

ב 1176 שקל יש גירסת 1G אז לא שווה לקנות את הכרטיסים היקרים יותר.

פורסם
  • מחבר

אז כדי לקנות?

פורסם

אני הייתי מעדיף את הGTX260 216 בפחות מ100 ש"ח יותר..

פורסם
  • מחבר

מה הבדל הביצעוים בינהם

וויש הבדל מהותי בין גירסאת ה512MB ל 1GB?

[br]פורסם בתאריך: 5.05.2009 בשעה 17:19:08

ה GTX 260 עולה בסביבות ה ה1200 שקל ואין לי קרגעה תקציב ולא אכפת לי שהבנדאל מצומצם נישאר לי מהכרטיס הקודם
פורסם

ה1G יורגש רק ברזולוציות גבוהות ובהגדרות טקסטורות גבוהות(שוב,רזולוציה),כך שאם אתה מתכוון לשחק ברזולוציות נמוכות יחסית,אין יותר מדי הצדקה להוסיף גם את הסכום המועט הזה ולקחת 1G...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לרשום מה הבדל הביצועים בינהם ולמה הוא כזה זול?

זאת הגרסאה הישנה?

פורסם

טוב נעשה את זה מאוד פשוט, הכרטיס הישן הGTX260 בטיפה יותר חזק מה4870 הרגיל (512MB), והGTX260 216SP טיפה יותר חזק מה4870 1GB. בכמה, זה תלוי במשחק, איך זה נע בין 5-10 אחוז, ולפעמים אפילו הרדאון לוקח בקצת. בכל מקרה, אני אישית בתור מישהו שעבר לאחרונה מNvidia ל ATI, יכול להגיד לך שה4850/70 מאוד חמים ואם באותו הכסף אתה יכול לקבל כרטיס יותר חזק אז למה לא? ובג'יפורס יש לך גם את הפיזיקס, שזה אומנם די שולי אבל עדיין נחמד שיש..

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על העזרה

פורסם

אין שום בעיה :xyxthumbs:

וכן, זאת הגרסא הישנה, אבל לפחות לפי התמונות הקירור נראה נאה למדי, נסה למצוא ביקורות על הכרטיס הזה בדיוק (בשביל לראות איך הקירור).

לדעתי די שווה את זה.. למרות שכבר אולי כדאי לקחת את ה216SP, אבל זה כבר לשיקולך..

פורסם

אם אתה רוצה המלצה לגבי כרטיס ספציפי תוסיף את התקציב שלך לכותרת ומפרט מלא להודעה הראשית.

כמו כן תרשום באיזו רזולוציה אתה משחק.

פורסם

עוד כמה יתרונות,מבחינתי לפחות,שהייתי מציין לטובת נוידיה..

-הדרייברים שלהם טובים הרבה יותר,גם מבחינת היציבות וגם מבחינת תדירות העדכונים..שוב,זאת דעתי לפחות,כמישהו שהתנסה עם שני החברות..

-נוידיה היא החברה ה"גדולה" מבין שניהן,ועובדתית רוב המשחקים החדשים "נתמכים" על ידי נוידיה,מה שאומר שהתמיכה בכרטיסים שלהם תהיה טובה למדי..אתה יודע,לא כדאי לירוק לבאר שמשקה אותך..

-סדרת ה2XX של נוידיה כאילו ממש נוצרה בשביל קרייסיס,ובתור המשחק שנחשב עד היום לבנצ'מרק מבחינת גראפיקה וביצועי מחשב..אם אתה רוצה לראות אותו ב"מלוא הדרו",ה260 יעשה עבודה טובה משמעותית ברזולוציות של עד 1600X1200.

-ואחרון חביב,מכיוון שה260 קר יותר משמעותית,ישנה אפשרות לבצע OC מעט איכותי יותר לכרטיס,מה שיגדיל את הפערים לטובתו עוד קצת..

פורסם

- הדרייברים יוצאים פעם בחודש בשניהם, ל NIDIA יש מספר יתרונות בתמיכה בפילטרים.

- ההבדל מבחינת גודל בין NVIDIA ל AMD קטן מאוד. גם ל AMD יש כמה שותפות חזקות.

- קרייסיס זה זבל.

- ה PC מגיע עם קירור שקט מאוד שמקרר לא רע בכלל, ההבדל ב OC הוא רק כי ה GTX טוב יותר להמהרה בלי קשר לטמפ'.

פורסם

- הדרייברים יוצאים פעם בחודש בשניהם, ל NIDIA יש מספר יתרונות בתמיכה בפילטרים.

- ההבדל מבחינת גודל בין NVIDIA ל AMD קטן מאוד. גם ל AMD יש כמה שותפות חזקות.

- קרייסיס זה זבל.

- ה PC מגיע עם קירור שקט מאוד שמקרר לא רע בכלל, ההבדל ב OC הוא רק כי ה GTX טוב יותר להמהרה בלי קשר לטמפ'.

מזל שכתבתי "לדעתי" אחרת היית אוכל אותי.. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים