עבור לתוכן

המחשב מתכבה בפתאומיות גם ויסטה וגם XP ..

Featured Replies

פורסם

שלום,

הבעייה התחילה לפני כחודשיים ורק החמירה עם הזמן עד ששלשום המחשב לא הצליח להעלות את ווינדוס ונאלצתי לבצע

פרמוט והתקנה מחדש, הבעייה לא נפתרה ועדיין יש כיבויים פתאומיים באמצע עבודה.

אני עובד עם 2 כוננים אחד עם XP והשני ויסטה, בשני המערכות אני מקבל לפעמים מסך כחול וכיבוי פתאומי.

שללתי אפשרות לוירוס מאחר וה-AVG המעודכן לא מצא כלום, שללתי אפשרות גם לחימום ייתר של המעבד, המעבד

בסביבות ה-43 מעלות והמאוורר נקי ועובד (המחשב כולו נקי) .

נראה לי שזה או הזיכרונות או הספק כוח, המחשב בן שנה וחצי, מה דעתכם? יש דרך לבדוק?

פורסם

1. תנתח את קבצי המיני דאמפ

2. איזה מעבד יש לך ? מה הטמפ' שלו במאמץ ?

3. איזה ספק יש לך ?

4. זיכרונות אתה יכול לבדוק עם תוכנת MEMTEST

http://www.memtest86.com/

פורסם
  • מחבר

שחכתי איפה המיני דמפ נמצא ...

יש לי מעבד Core2 Duo E4400 ובמאמץ הוא מגיע לכ-60 מעלות (במנוחה בסביבות ה-40).

ספק 400ART HEC

יש לי זיכונות של גיסקיל 5-5-5-15

2 סטיקים של 1GB זיכרון כל אחד, מחוברים במקביל (שחכתי איך נקראת צורת החיבור הזאת אבל היא מייעלת את ביצועי הזיכרון)

הרצתי Memtest ובטסט ה-5 התחילו להגיע שגיאות, כיביתי את המחשב ניקיתי את הזיכרונות והחזרתי אותם למקום, הרצתי שוב פעם

בדיקה ושוב יש שגיאות.

הבדיקה נעצרה בטסט ה-6 והמשיכה לעבוד כשעה ללא שינוי באחוזי ההתקדמות, לפני שהתייאשתי ואיתחלתי את המחשב הבדיקה מצאה 56 שגיאות.

הזיכרונות מקולקלים?

פורסם

או הזיכרונות או הסלוטים.

תוציא את אחד הסטיקים ותריץ בדיקה לסטיק שנותר - אם הוא ימצא תקין אז תעביר אותו לסלוט השני ותריץ בדיקה - אם יהיו שגיאות אז הסלוט לקוי.

פורסם

איזה לוח אם יש לך?

מה מהירות הזכרונות?

פורסם
  • מחבר

מהירות הזיכרונות הוא 800 מגהרץ (זה גיסקיל מסדרת BHK (סטיקים בצבע כחול) בזמנו כשקניתי אותם אמרו לי פה שהם מתאימים מאוד לאוברקלוקינג).

יש לי 4 סלוטים לזיכרונות 2 בצבע אדום ו-2 בצבע צהוב, 2 הסטיקים שלי מחוברים לסלוטים האדומים והם בחיבור שנקרא Dual Channel .

לוח אם של גיגבייט דגם GA-965P-DS3P (rev. 2.0)

* עדיין לא ביצעתי את הבדיקה ש-sashakrik הציע, אני אוכל לבצע זאת מאוחר יותר (אני מבין שבמידה ואחד הסלוטים באמת לקוי אז אוכל להשתמש בסלוטים הצהובים על מנת לחברם ב-Dual Channel נכון?)

פורסם

בלוח שלך עם שני כרטיסי זיכרון בשביל להפעיל מוד 2 ערוצים צריך להתקין את הכרטיסים בסלוט 1 ו-3 או 2 ו-4

פורסם
  • מחבר

וואלה? :kopfpatsch:

חשבתי בגלל הצבעים... :P

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים