עבור לתוכן

המסך מאבד אות כשאני מעביר לרזולוציה אופטימלית..

Featured Replies

פורסם

אהלן!

הבעיה התחילה לפני כמה זמן, את רוב הבעיות שבאו עם זה פתרתי, רק את זו לא.

אז ככה, הכל התחיל(לדעתי) כשעדכנתי את ווינדוס 7 לגירסה 7100 החדשה, הכל עבד בסדר, ואז פתאום הכרטיס מסך התחיל להראות בעיות, ולבסוף המחשב נכבה וסירב להדלק ולפעול, את זה הצלחתי לפתור ע"י התיקון של הווינדוס, ואז גילית שהבעיה מתחתחילה הייתה חוסר תאימות, משום מה, של הגדרות הכ.מ למסך עצמו...

הסרתי את הדייברים של הכרטיס(X1950 PRO) והבעיה נפתרה, רק שעכשיו אני לא על רזולוציה אופטימלית, והמחשב לא בדיוק מתפקד, כי אפילו סרט אני לא יכול להריץ עליו כמו שצריך, שלא לדבר על משחקים..

כל פעם שאני מנסה להתקין את הדייברים מחדש(הווינדוס עושה את זה אוטומטית) הבעיה חוזרת, ותוכנה של ATI לא מצליחה להתקין אותם בשום גריסה שהיא, לא לוויסטה ולא לבטא של 7..

ניסיית להפעיל את המחשב ברזולוציה נמוכה, ואז הוא פועל אבל כשאני מחזור לרזולוציה גבוהה אז הבעיה חוזרת:\ חשבתי שאולי זה קשור להרץ', אבל זה קורה גם ב59HZ וגם ב60HZ..

כשאני מעביר ככה, זה אפילו פועל לאיזה חצי דקה, ואז נכבה שוב:\

אני כבר מיואש..

הפתרון היחיד יהיה לשנמך גירסה? או שמישהו מכיר פיתרון יותר פראקטי?

פורסם

איך התקנת את ה7100? התקנה שלמה ונקייה או רק שידרוג?

פורסם
  • מחבר

שדרוג מ7056

פורסם

אני חושב שכדאי שתבצע התקנה נקייה מחדש ,כולל פירמוט של כונן המערכת.

זה אמור לעזור.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף להמנע מפרמוט, אם אפשר:\

זה הרי עבד עד הגרסה הזו:\

פורסם

כן, אבל אל תשכח שאחורה אי אפשר לשדרג, רק קדימה, אז אל תפרמט, תתקין מחדש את המערכת הקודמת וזהו, כשתסיים ויעלה הWIN7 החדש תהיה לך תיקייה שמרכזת בה את כל הקבצים של הWIN הקודם כולל PROGRAM FILES וכו'....היא תהיה בשם WINDOWS.OLD, פשוט תמחק אותה, זו עדיין נחשבת להתקנה נקייה מאוד. ככה עשיתי בעצמי וזה מצויין.

פורסם
  • מחבר

זה נכון, אולי אני באמת אעשה את זה.

אבל אגב, הבנתי שדווקא אפשר לשנמך גירסה בווינדוס 7, בבטא בכל אופן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים