עבור לתוכן

החלפתי מעבד למערכת מ E6600 לQ9550 ומשהו לא ברור לי

Featured Replies

פורסם

ה6600 היה על 3.2, ה9550 ללא OC. מה שמוזר לי הוא שכל ההבדל בביצועים הוא 1500 נקודות ב3DM06.

הוא נותן לי 15960 עם כרטיס GTX295. האם זה נורמאלי למעבד כזה? האמת ציפיתי ליותר...

פורסם

לא מודדים ביצועים עם 3DMARK. זה חדש לך? המבחנים "הסינטיים" טועים לפעמים בעשרות אחוזים, ועוד לקחת מצב בו פר ליבה המעבד הקודם שלך מהיר יותר.

האם הביצועים בפועל השתפרו? זו השאלה. ואני לא מדבר על משחקים, שם חוץ מכמה יחידי סגולה לא תראה הרבה הבדל.

פורסם
  • מחבר

במה אני אמור לראות את השיפור?

פורסם

בכל דבר שהמחשב עושה ושלוקח מספיק זמן כדי שתתעצבן (למעט משחקים והעתקת קבצים). בקצרה, כמעט כל פעולה שמראה FILLBAR שמתמלא לאיטו איפשהו על המסך. קידוד, דחיסה, רינדור, אתה יודע...

פורסם
  • מחבר

בינתיים ההבדל זניח...

פורסם

איפה שאין ניצול של ריבוי ליבות אל תתפלא אם תראה גם ירידה קלה בביצועים, בכל זאת, E6600 ב3.2GHZ זה אומר שכל ליבה שלו רצה מהר יותר מאשר ליבה של Q9550 שרצה ב2.83GHZ ומדובר באותה ארכיטקטורה.

פורסם

בינתיים ההבדל זניח...

אני ואנשים נוספים אמרו לך שאין טעם לשדרג E6600 3.2GHZ בשביל משחקים.

פורסם

אצלי המחשב משמש רק למשחקים ועם האוברקלוק אין מה לדבר בכלל על שדרוג בקרוב... -שדרוג למרובע ליבה רק אחרי שרוב המשחקים שיצאו יתמכו במרובעי ליבות-וכשזה יקרה(עוד הרבה זמן....) כבר נצטרך להחליף את כל המערכת ולא רק את המעבד....

פורסם
  • מחבר

Rated m for mature, נראה לי שזה היה כדאי כי השידרוג עלה לי רק 150 ש"ח...

אבל אני תמהה על הביצועים...

בכל אופן אני מקבל את הרושם מהמגיבים שאני מתאר תופעה נורמטיבית ביחס למעבד, נכון?

פורסם

כן,זה נכון,ברוב הישומים היומיומיים הכפול ליבה יהיה עדיף וגם במשחקים.

ודרך אגב איך 150 ש"ח? אפשר גם?.... ;)

פורסם
  • מחבר

לא המעבד עלה 150 אלא ההחלפה. לצערי לא אוכל לעזור לך. אבל זה לא מסובך. תמכור מה שיש לך ותמצא את המעבד שאתה רוצה מיד שניה ותוסיף...מתגלגלים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים