עבור לתוכן

SAMSUNG 2693HM VS. HANNSPREE HG281DPB

Featured Replies

פורסם

איזה מסך טוב יותר ? (בעיקר איכות תמונה)

לשניהם יש HDMI וארגונומיה משוכללת, ה - HG281DPB גדול יותר ועולה 2500 ש"ח לעומת 2100 ש"ח ל - 2693HM (שהעיצוב שלו יפה יותר).

המחירים הם מ - TMS.

השימושים הם משחקים וסרטים בעיקר.

פורסם
  • מחבר

איזה יופי של מחיר, עכשיו ההתלבטות מול הסמסונג הופכת לקלה יותר (לטובת המסך הגדול יותר).

איך הסמסונג אגב ?

גודל הנקודה הגדול של המסך הזה (HG281DPB) לא מפריע ? (גורם לדברים להיראות מפוקסלים ולא חדים מספיק למשל)

פורסם

ככה גם אמרו על מסכי ה24" שגודל הנקודה יהיה בעייתי לטקסט אך לא כך הדבר.

בגלל בעיות רוחק אני חייב להגדיל מעט את הטקסט בשביל לראות טוב יותר ממרחק של 1M.

עם ה28" תצטרך לשבת כ1.5M גג בכדי לא לקבל EYEBURN ובכדי לתפוס את כול המסגרת של המסך.

פורסם

נראה שאיכות הצבעים של ה-28 מהקופסא היא לא משהו, איך תכייל אותו ?

פורסם
  • מחבר

עם ה - OSD, יש ברירות אחרות ?

פורסם

לא לכך התכוונתי.. לא ראית ברשת ביקורת שמעידה כי עם כיול בעזרת העיניים ניתן להגיע למשהו טוב... לא עדיף בכלל T260HD ?

פורסם
  • מחבר

ממש לא, לגרסאות ה - HD יש INPUT LAG גבוה וה - T260 בפני עצמו די נקטל ב - XBIT וגם אין לו ארגונומיה משוכללת בכלל.

מסך ה - 26 היחיד ששווה לשקול בכלל לדעתי זה - 2693HM למרות שהמחיר של ה - HANNS 28 הופך אותו למפתה יותר.

אני בוחן את שני המסכים האלה בתור אלטרנטיבות ל - PHILIPS 240PW9EB H-IPS היקר שהתכוונתי לקנות ואני לא מצליח להשיג אותו במלאי של חנות כלשהיא והסבלנות שלי עומדת לפקוע (וגם המחיר שלו מטפס).

אני לא צריך צבעים מדוייקים במיוחד אלא משהו שלא יצרום לעיניים (אם כבר מתפשרים על TN גדול).

ומכייל מקצועי מן הסתם אין לי ואני לא צריך אחד כזה.

פורסם

הבנתי... האמת גם אני עכשיו בטירוף של לחפש מסך... וגם לי דיי נמאס מהחוסר בפיליפס המדובר.

אני לעומתך אבל לא מוכן לעלות ל-26\28 זה כבר גדלים מטורפים עם כל הבעיות שנובעות מכך, מגודל נקודה גדול מרחק צפייה בעייתי כמסך מחשב ועוד, לכן מנסה להתמקד ב-24", האמת במחירים שלהם היום לא קורה כלום אם קונים אחד כזה גם לשנה עד שיצא משהו או שיתייצבו מחירים הגיוניים יותר על מסכי IPS.

לדעתך אין צפי לפיליפס או משהו בסגנון במחירים של פחות מ-3K ?

פורסם
  • מחבר

בקיץ צפוי לצאת LG (עם פאנל E-IPS כנראה כמו ה - 22 שהם גם מתכוונים להוציא) בפחות מ - 3K.

הפיליפס אמור להיות זמין ממש בקרוב בעיקרון...(אבל היבואן כנראה מזמין כמות קטנה למדי של יחידות וזה מסביר את זה שמסך חדש כזה שהוא גם יקר וגם בקושי מכירים אותו בכלל אזל כל כך מהר במשלוח הקודם).

פורסם

בקיץ צפוי לצאת LG (עם פאנל E-IPS כנראה כמו ה - 22 שהם גם מתכוונים להוציא) בפחות מ - 3K.

יש מידע עליו ? נשמע מעניין... למה אתה לא מחכה לו ?

פורסם
  • מחבר

אין יותר מדי מידע.

נמאס לי לחכות כבר, אני רוצה לקנות מסך עכשיו! (אני תקוע כבר 4-5 שנים עם LCD 17 גרוע של PROVIEW וזה נמאס כבר לפני שנתיים)

פורסם

חחח כן כן הגיע בהחלט הזמן...

פורסם

הפיליפס שברשותי הגיע מכויל מעולה מהקופסא אבל רציתי להוציא ממנו עוד,

בתוכנת הכיול שלהם לפי העין בדקתי את המסך תחת תנאים של סצנות חשוכות ומורובת צבעים

ואכן לאחר כ-3 ימים הוצאתי פרופיל מצוין שמתאים לתנאי הראיה שלי.

פורסם

בהחלט יכול להיות... כמה עלה לך הפיליפס ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים