עבור לתוכן

האם אפשר לגבות HDD תקול?

Featured Replies

פורסם

היי,

כונן היטאצ'י שכנראה החליט להפסיק לתפקד לא עולה במחשב וגם מחשב חיצוני לא מזהה אותו. יש איזושהי אפשרות לגבות את המידע שעליו איכשהו? שמעתי משהו עם בקר חיצוני...? אשמח לעזרה.

פורסם

זרוק אותו למקפיא עם שקית אנטי סטטית ואז תנסה שוב, עלול לעזור.

פורסם

באיזה רמה הדיסק תקול ?

הוא מזוהה בביוס ?

פורסם
  • מחבר

לא, הוא כלל לא מזוהה בביוס..

פורסם

במקרה כזה אם המידע מאוד חשוב לך הפתרון היחידי זה ללכת למעבדת שיחזור.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך..

ואין אפשרות לגבות את המידע איכשהו בלי לקחת לשחזור? הכלים שמצאתי 3 הודעות מעל לא יכולים לעזור?

פורסם

הדיסק הקשיח לא מתקשר עם הלוח אם, במקרה כזה שום תוכנה לא יכולה לעזור.

יש משהו שאפשר לעשות אבל זה דורש קצת חוש טכני: להשיג דיסק קשיח תקין זהה לשלך (או להלוות ממישהו או לקנות יד שניה) ולהרכיב את הכרטיס האלקטרוני של הקשיח התקין בקשיח שלך.

פורסם
  • מחבר

כלומר אי אפשר יהיה לזהות אותו באף מחשב בגלל הכרטיס התקול והוא בעצם לא יתקשר עם שום לוח-אם?

וצריך להשיג HDD זהה לחלוטין או שזה יכול להיות כל HDD?

פורסם

זהה לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

זו יכולה להיות קצת בעיה :)

אבל נניח ו... יש איזה מדריך או הוראות לכיצד לעשות את זה?

פורסם
  • מחבר

ממתין להמשך ההסבר חבר'ה..

פורסם

אני לא חושב שזה כ"כ שכיח שתמצא מדריך מפורט ומדויק ספציפית לדיסק הקשיח שלך.

אם אתה בטוח ב-100 אחוזים שהדיסק קשיח תקול והמידע שלך כ"כ חשוב אז תפנה לחברה שמתמחה בשחזור. אני יכול לספר לך שחברה אחת הסכימה לדרוש ממני רק 100 שקלים במקרה דומה לשלך- היו לי שני דיסקים קשיחים זהים, שניהם היו דפוקים אך אחד מהם אשר היה חשוב יותר היה עם בעיה יותר סבירה- לא היה מזוהה בביוס. אם לא היה לי דיסק קשיח נוסף זהה אז אני מניח שהם היו בודקים אם יש להם במקרה ואולי זה היה מייקר את העסק. אבל היה לי וזה עשה את העניין ממש זול.

לא שזה משנה אבל בפועל לא עשיתי איתם שום עסקה כי הם היו רחוקים מידי ולא היה לי זמן להגיע אליהם. ;D

בכל אופן: http://www.p-c.co.il/index.php?cPath=10

(לפי מה שאני זוכר, הסבירו לי שהם לא מתעסקים בשחזור מידע מהפלטות- הם מתעסקים בכל השאר מלבד זאת.)

פורסם
  • מחבר

איך באמת אני יכול להיות בטוח במאה אחוז שהדיסק תקול לפני שאני פונה לשחזור?

פורסם

תחבר אותו ליותר ממערכת אחת. אם הוא לא מזוהה בביוס בשתי המערכות אז כנראה שהוא תקול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים