פורסם 2009 במאי 316 שנים שלום קניתי והתקנתי בהצלחה WD 500 GB AAKS בנוסף אליו מערכת ההפעלה יושבת על דיסק נפרד. מטרות (לפי סדר חשיבות): -תמונות בעיקר, הרבה עבודה גרפית על בסיס יומי. -מוזיקה, שמיעה בלבד -סרטים, צפיה בלבד שאלות (לפי סדר חשיבות): אני עובד עם SATA1, לדברי המוכר אין צורך בשום מתאם מיוחד - פשוט לחבר ולהפעיל. נכון או לא? לאחר ההתקנה, האם כדאי לחכות פרק זמן מסויים לפני תחילת העברת מידע ועבודה? האם כדאי לחלק למחיצות, או שזה לא קריטי למטרות שציינתי? ביצועים זה משני, יותר לגבי עמידות ובלאי. תודה, ויום אביך לכולנו קוב
פורסם 2009 במאי 316 שנים 1. יש ג'אמפר על הכונן הקשיח שגורם לו לעבוד בתאימות אחורנית עם SATA 1.5Gbps. כשמסירים את הג'אמפר (בכונן שלך הוא על פינים 5 ו-6) אז ישנה פעילות של תקן SATA 3.0Gbps (או בפי שפת העם - SATA2).2. אין שום צורך.3. אין לזה משמעות מיוחדת, אתה לא חייב אם אתה לא צריך.
פורסם 2009 במאי 416 שנים מחבר תודה רבה!המחשב שלי עדיין בSATA הישן, לטענת המוכר בחנות זה לא מצריך ג'אמפר. אני מבין שכן? כרגע אין שם ג'אמפר. ברור לי שאני מקבל ביצועים של SATA ישן, השאלה אם יכול להיגרם נזק.
פורסם 2009 במאי 416 שנים אם הלוח שלך הוא SATA "1" וגם הדיסק הקשיח אז אין שום בעיה.אם הלוח שלך הוא SATA "2" והדיסק קשיח SATA "1" אז יש למקם ג'אמפר על פינים 5 ו-6.
פורסם 2009 במאי 416 שנים מחבר המצב אצלי הוא שלוח האם SATA1, והדיסק הקשיח SATA2. אני מבין שאין לי בעיה לחבר אותו ללא הג'אמפר?תודה רבה על ההתייחסות, קראתי כאן לא מעט בימים האחרונים, אתה עושה עבודה נהדרת.
פורסם 2009 במאי 516 שנים תודה רבה, אני תמיד שמח לעזור. כעיקרון אתה צריך לשים את הג'אמפר, אבל אם לא שמת ואתה לא רואה שום בעיה אז אתה יכול לשכוח מזה לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.