עבור לתוכן

בל נתב wrt54gl סובל גם מבעיות P2P, השאלה DD-WRT או TOMATO

Featured Replies

פורסם

מה קורה חברים?

ברשותי הראוטר wrt54gl של חברת linksys גרסא 1.1 עם קשוחה דכנית אבל מקורית.

גם אני כמו רבים סובל מבעיית ה P2P, כלומר כאשר יש עומס ואני מוריד דברים בקליינט של P2P לפתע אי אפשר לגלוש לאתרים והראוטר מחזיר פינג צולע וכל זה נפתר רק כאשר מאתחלים את הנתב.

לאחר חקירה קצרה באינטרנט גיליתי שהבעיה ככה הנראה היא בטבלאת הניתוב (NAT),

הבנתי שיש קשוחות טובות יותר ממה שיש לי בהן האופציה הזאת מוגדרת טוב יותר ואף אפשר לשנות אותה,

נתקלתי ב 2 האחת TOMATO והשניה DD-WRT, רציתי לשאול האם שתיהן מתיימרות לטפל בבעיה?

נתקלתי באנשים שטוענים שעם tomato הם לא עשו כלום והכל פעל בלי צורך להגדיר כלום,

אבל באינטרנט מצאתי יותר חומר על DD-WRT אפילו מאמרים ספציפיים על איך להגדיר אותו

http://techfatale.wordpress.com/2008/03/28/help-utorrent-is-choking-my-dd-wrt-router/

השאלה שלי האם הקשוחות האלה אכן טובות והאם זה יפתור את הבעיה?

דבר שני מי מבינהם עדיפה יותר כי אני הבנתי שמ tomato למשל יותר נוח לחזור אחורנית למקורית מאשר מ DD-WRT אבל DD-WRT יותר נפוצה בעולם

תודה לכל העוזזריםם

צחי

פורסם

אינטרנט בכבלים = tomato

ADSL = DD-WRT

שניהם פותרים המון דברים מוסיפים דברים שאין בקושחה המקורית. פשוט הטומטו עובד כראוי עם הכבלים בניגוד לDD

פורסם
  • מחבר

ומה בנוגע לזה שה dd-wrt הרבה יותר כבד ואיטי? או שזה רק ממשק הראוטר עצמו?

פורסם

אני ממליץ לך להתקין DD-WRT, גירסת ה preSP2 תומכת מצויין בחיבור כבלים בתצורת PPTP. [חייבים לסמן use dhcp: yes]

פורסם

א. לכל ראוטר יתפוצץ ה BUFFER אם תפגיז אותו במס' רב של חיבורים בקליינטים של P2P, הלינקסיס דווקא נוטים להיות עמידים מעט יותר. הפתרון - להגביל את מס' החיבורים ל 50 לכל היותר פר קליינט.

ב. DD-WRT + TOMATO אינם עובדים כמו שצריך עם חבילת ה"גיימר" של בזק בינלאומי, המצריכה עבודה אל מול חייגן L2TP. הקושחה היחידה שעובדת כמו שצריך עם החבילה הזו היא דווקא הקושחה המקורית בגירסתה העדכנית (4.30.12)

פורסם

אני כבר שבועיים עובד עם WRT54G גירסת קושחה DD-WRT SP1 V24

ובנתיים הנתב לא נתקע אפילו פעם אחת עם הגדרות ברירת מחדל.

אצלי האלחוטי מכובה כי יש לי AP אלחוטי נפרד.

לא הורדתי עשרות קבצים בו זמנית אבל מספר החיבורים בתוכנת הBT מוגבל אצלי ל400 סה"כ ו100 לטורנט בודד

פורסם
  • מחבר

יש לי מודם ADSL שחור ישן של alcatel speedtouch אבל שהמרתי אותו לעבוד ב PPPoE, תהיה לי בעיה להשתמש ב DD-WRT?

פורסם

לא.

כמו שהוזכר לעיל חיבור ADSL פועל כשורה עם DD-WRT.

פורסם
  • מחבר

מעולה,

עכשיו אני ממש מבולבל בקשר לגרסאות אשמח אם מישהו יביא לי קישור ישיר לגרסא שתתאים למודם שלי wrt54gl v1.1

אגב הבנתי שאם יש לי גרסא 1.1 אני לא צריך להתקין את הmini לפני, זה נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים