עבור לתוכן

איך אני יודע אם הראוטר שלי דפוק ?

Featured Replies

פורסם

יש לי מודם של בזק ש"פרצתי" בזמנו (לפני כמה שנים) לראוטר + חיברתי אליו SWITCH.

איך אני יודע אם הוא דפוק ואני צריך לקנות חדש ?

כי האינטרנט שלי לא זז בגלישת אתריים, לפעמים הוא מעלה לי חצי אתרים ושלא נדבר על הבעיה הכי גדולה והבלתי נסבלת שכל פעם מחדש באמצע משחק

בפוקר בפייסבוק הוא מתנתק לי מהשרת ואני מפסיד שם צ'יפים :-X

אני ב-ADSL 5 MB + בזק.

תודה רבה והמשך שבוע טבו

פורסם

תשובה מהירה ומתחכמת?

אם יש לך ראוטר - הוא דפוק. אין ראוטר שלא דפוק במידה כלשהי. השאלה היא רק עד כמה וכמה זה משפיע על הגלישה.

תשובה יותר רצינית:

1) נסה להעביר את הראוטר חזרה למצב ברידג' כך שהחיוג מתבצע ע"י המחשב ולא הראוטר/מודם. תבדוק אם זה משפיע.

2) תנסה למצוא ראוטר/מודם חילופי זמני. תראה אם זה משפיע.

פורסם

אם הבעיה היא בשני המחשבים שלך גם כשכל אחד מהם דלוק והשני כבוי אז תעשה גם בדיקת מהירות תשתית, תבדוק איבוד מידע מול התחנות השונות שיש לך בדרך עד אתר מסויים וכו' וכו'...

פורסם
  • מחבר

אם הבעיה היא בשני המחשבים שלך גם כשכל אחד מהם דלוק והשני כבוי אז תעשה גם בדיקת מהירות תשתית, תבדוק איבוד מידע מול התחנות השונות שיש לך בדרך עד אתר מסויים וכו' וכו'...

איך אני עושה את הבדיקה של איבוד מידע ?[br]פורסם בתאריך: 3.05.2009 בשעה 14:11:09

תשובה מהירה ומתחכמת?

אם יש לך ראוטר - הוא דפוק. אין ראוטר שלא דפוק במידה כלשהי. השאלה היא רק עד כמה וכמה זה משפיע על הגלישה.

תשובה יותר רצינית:

1) נסה להעביר את הראוטר חזרה למצב ברידג' כך שהחיוג מתבצע ע"י המחשב ולא הראוטר/מודם. תבדוק אם זה משפיע.

2) תנסה למצוא ראוטר/מודם חילופי זמני. תראה אם זה משפיע.

האמת שעכשיו שאני חושב על זה, זה מאז שעברתי לווינדוס 7, הגיוני ?

ב-XP לא היה לי את הבעיה הזאת של הניתוקים מהפוקר בפייסבוק

פורסם

ברור שזה הגיוני.

בקשר לבדיקת איבוד מידע, אתה צריך לשלוח משהו כמו 100 פינגים לתחנה כלשהי, ולבדוק את כמה פקטות מידע נאבדות בדרך.

סתם דוגמה: אני רוצה לבדוק איבוד מידע מול ה-default gateway שלי, שהוא הראווטר שלי שהכתובת שלו לצורך העניין היא 192.168.2.1

?מה שאני עושה זה: start > run > cmd ושם אני כותב את הפקודה הבאה:

ping 192.168.2.1 -n 100

(שים לב גם לרווחים)

מה שיקרה זה שהמחשב ישלח 100 חבילות מידע ויקבל תשובה בחזרה מהראווטר על כל חבילה (או אמור לפחות). בסוף הוא ייתן לך סטטיסטיקה. באם יש לך יותר מגג 2% איבוד מידע, זה לא טוב.

אבל כמובן שאם את חווה את הבעיה רק במחשב אחד וזה לאחר המעבר בין win xp ל-win 7 אז אני חושב שענית לעצמך על השאלה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים