פורסם 2009 במאי 316 שנים http://i41.tinypic.com/k2fkax.jpgהוא נשאר ככה ולא זז לשום מקוםמה עושים הלאה ?
פורסם 2009 במאי 316 שנים סליחה, טעיתי. לאחר שקראתי את הכותרת שוב והסתכלתי עלהתמונה הבנתי שאתה מריץ חלונות ומנסה להריץ את ההפצהאובונטו בתוך מערכת וירטואלית.לפי הפלט ההפצה קרסה, אני מאמין שזה Kernel Panicכלשהו. צריך את כל הפלט בשביל לדעת איך להמנע מזה.אתה יכול לנסות לאתחל הפצה אחרת.
פורסם 2009 במאי 316 שנים או להשתמש ב virtual machine אחרת, כמו למשל virtual box של SUN, שמריצה אובנטו בלי שום בעיה.
פורסם 2009 במאי 316 שנים מחבר אוקי חברים תודה רבה הצלחתי!עכשיו יש לי 2 שאלותאיך עושים שאני יוכל לעבוד עם התוכנה וגם עם המחשב שלי בלי ללחוץ ctrl כדי לצאת מהתוכנה ?איך משנים רזולוציה ?
פורסם 2009 במאי 316 שנים אם אתה משתמש ב virtual boxאז תתקין את guest additions על המכונהתחת תפריט Devices - האפשרות האחרונהמה שזה עושה זה mount לדיסק (מכניס "דיסק" למכונה הוירטואלית)בדיסק הזה יש דרייברים ותוכנות עזר שיאפשרו לך לשנות רזולוציה ולהזיז את העכבר בחופשיות בין המערכת האורחת למארחת (בלי CTRL)אחרי שנתת קליק על install guest additions אמור להיות לך אייקון של CD על שולחן העבודה באובנטואם אין, אז כנס ל CD תחת places - computerבפנים תריץ את הקובץ VBoxLinuxAdditions-x86(או אם התקנת אובנטו 64 ביט אז את הקובץ השני - VBoxLinuxAdditions-amd64)עכשיו תוכל להזיז את העכבר בחופשיותויש גם פלאגין שמתקין את עצמו אוטומטית שמאפשר לך שינוי רזולוציה אוטומטי(כשאתה מקטין\מגדיל את החלון של המכונה הוירטואלית, הרזולוציה שלה משתנה בהתאם)
פורסם 2009 במאי 416 שנים אתה צריך להריץ אותו כ Admin מתוך הקונסול. שכחתי להזכיר את זה קודם cd /media/cdromsudo ./VBoxLinuxAdditions-x86.run
פורסם 2009 במאי 416 שנים קונסול=טרמינל, חלון שורת הפקודה.באובנטו תוכל למצוא את זה תחת:applications -- accessories -- terminalכשחלון הטרמינל פעיל כתוב בו את הפקודות שכתבתי למעלה,זה יריץ את ההתקנה של ה"דיסק" ויתקין את הדרייברים לעניין העכבר והרזולוציה.
פורסם 2009 במאי 416 שנים כמעט כל דבר בלינוקס הוא case sensitiveכתבת את כל הפקודה באותיות קטנותשים לב שהקובץ מורכב מקטנות וגדולות.יותר פשוטאחרי שנכנסת ל /media/cdromכתוב את הפקודה ls (אל-אס) ותן אנטר, אתה תראה את רשימת הקבצים והתיקיות שעל המדיה.רואה שם איך לאיית את הפקודה (שם הקובץ) המדוייקת?
פורסם 2009 במאי 416 שנים מחבר כן .. בכל מקרה הגעתי לשלב שאני צריך להזין את הסיסמא .. אבל המקלדת לא נותנת לי להקליד כלום
פורסם 2009 במאי 416 שנים תקליד את הססמא ותלחץ אנטר, אתה לא אמור לראות את הססמא מוקלדת, אבל היא מוקלדת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.