עבור לתוכן

מספר שאלות בנוגע להשחלת כבל רשת

Featured Replies

פורסם

כרגע יש ראוטר בקומה עליונה שמחבר אליו 3 מחשבים באותה הקומה בצורה חוטית/אלחוטית, אני מעונין לחבר בצורה חוטית סוני 3 גם כן אל הראוטר הזה.

אני מתכנן לבצע השחלה משקע הטלפון ליד הראוטר עד לארון תקשורת בקומה למטה ומשם להמשיך השחלה דרך תשתית הכבלים עד לאיזור הטלויזיה/סוני כי אין שם

שקע טלפון- סיבוב שייקח בערך 20 מטר. אז ככה:

- אני ייקנה כבל cat5e ויחבר את כל גידיו לשקעים שאני יתקין, השאלה באיזה נשתמש, קשיח/גמיש? FTP/UTP ? או משהו אחר?

- אני לא מתכוון להצליב כי הראוטר לבד יסתדר עם החיווט, רק באיזה תקן? A או B?

לאחר מכן מתישהו אני ירצה לחבר אל הנקודה הזאת חוטית ראוטר נוסף בשביל להגדיל את הטווח האלחוטי וגם בכדי לחבר בקומה הזו התחתונה עוד מספר

מכשירים אולי,

-איזה ציוד אני בדיוק צריך? יש בעיה לעשות את זה? הכוונה לחבר חוטית ראוטר נוסף אל הראוטר הקיים למעלה שיהיה מעין AP שיהיה אפשר גם לפצל ממנו

חיבורים לעוד מכשירים וגם יפיץ אלחוטית את הרשת למטה.

*אם יש הערות כלשהן או הצעות נוספות שכדאי לי לדעת אני ישמח לשמוע.

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

מישהו? אני עדיין צריך עזרה?

כרגע הבעיה שלי היא בהשחלה, אני צריך להשחיל דרך צינור שחור שעובר בקיר ובתוכו כבר יש כבל של כבלים,

אני מתקשה עם זה, איך מומלץ לבצע?

פורסם

1. איזה כבל רכשת? הכבל המומלץ הוא UTP או FTP.

2. לגבי התקן -- A או B -- זה לא משנה כל עוד אתה משתמש באותו תקן בכל הבית.

3. על מנת לחבר לקצה הכבל את התקע תצטרך לוחץ כבלים. עדיף גם להצטייד בבודק כבלים שנותן אינידקציות לגבי רציפות הכבל ותקינותו.

4. על מנת להשחיל את הכבל אתה זקוק ל"סטאלבנד". זה סוג של כבל ארוך וגמיש המסוגל להידחף בכח לתוך צינור מתפתל ולמשוך אחריו את כבל הרשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים