פורסם 2009 במאי 216 שנים אהלן, שמתי לב שמדי פעם אני מקבל פינגי גבוהים מדי או מהירות אינטרנט קצת יותר פחותה.איך אני יכול לנעול את הראוטר האלחוטי הזה עם סיסמא?אני לא זוכר איך להכנס אל ההגדרות שלו...בנוסף גם, אתמול חבר שלי הגיע אלי עם הלפטופ שלו, המהירות שהוא הוריד מהאינטרנט היתה גבוהה משלי, וזאת למרות שהראוטר היה מעלינו דרך קיר בטון במרחק של כמה מטרים, בעוד שהראוטר שלי יושב על המחשב שלי 20 סנטימטר ממנו ועדיין המהירות יותר נמוכה, יש סיבה לכך?
פורסם 2009 במאי 216 שנים מה הדגם של האסוס הזה ? כנס להפעל\RUN תרשום CMD אחרי זה תרשום ipconfig /allותעתיק לפה את הפלט
פורסם 2009 במאי 216 שנים תרשום את הכתובת הזאת בדפדפן בטח תצטרך להכניס שם משתמש וסיסמה תנסה : user: adminpass: adminאו AdminAdmin
פורסם 2009 במאי 216 שנים הכי פשוט להסתכל בחוברת של הנתבhttp://www02.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/ASUS.pdf
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר לא היה לי את זה אבל תודה רבה בכל מקרה אני שם איזו סיסמא שבא לי עפ"י הכתוב בחוברת הזו, ואם אני רוצה להחתבר דרך הפלאפון אל ה WIFI אני פשוט מקיש את הקוד שלי דרךהפלאפון וזה ייכנס כבר ללא בעיות?
פורסם 2009 במאי 216 שנים לא היה לי את זה אבל תודה רבה בכל מקרה אני שם איזו סיסמא שבא לי עפ"י הכתוב בחוברת הזו, ואם אני רוצה להחתבר דרך הפלאפון אל ה WIFI אני פשוט מקיש את הקוד שלי דרךהפלאפון וזה ייכנס כבר ללא בעיות? אכן .. אתה מכניס את הKEY שלך וגולש !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.