עבור לתוכן

צורב DVD בחיבור IDE שלא רוצה להזדהות

Featured Replies

פורסם

לאחד החברים שתיקנתי להם את המחשב יש צורב DVD בחיבור IDE די חדש האמת, של LG. לדבריו הצורב פתאום נעלם מהמחשב שלי ולכן מן הסתם גם לא קורא דיסקים יותר. הצורב הוא הכונן היחיד שמחובר בצמה הזו וניסיתי לשים אותו גם במסטר וגם כסלייב. בכל מקרה בביוס הוא מזוהה והכל בסדר. בנוסף הוא גם עובד, ז"א נפתח וכששמים דיסק מרגישים שהדיסק מסתובב בפנים וכו'. ב"מנהל ההתקנים" יש סימן שאלה צהוב על העניין הזה וניסיתי לעדכן או משהו כזה ולא זז.

בכל מקרה הצורב חייב להיות תקין כי כאשר העברתי למחשב השני הכל עבד פרפקט. מה אני מפספס?

פורסם

ובכן,

הסימן שאלה הצהוב זאת הבעיה...

תנסה לעשות לצורב Uninstall (לחיצה ימנית עליו ב"מנהל ההתקנים" ואז uninstall [או המקביל בעברית])

ואז לעשות ריסטרט ואז המערכת אמורה לנסות להתקין את הדרייבר מחדש

פורסם
  • מחבר

סימן קריאה!

רשום גם שהמערכת מצאה את ההתקן אבל לא יכלה להתקין אותו כראוי, משהו כזה. ובלי שום קשר ניסיתי גם לעשות עדכון וגם לעשות הפוך ללא זמין ולהפעיל מחדש ובנתיים כלום לא עזר.. יש דיסק שהגיע שאולי שם הדרייבר אבל אי אפשר להפעיל דיסק בגלל שהצורב לא עובד :)

פורסם

לכונני תקליטורים אין דרייברים.

תנסה כבל נתונים אחר.

פורסם
  • מחבר

כך ידעתי עד עכשיו אבל חשבתי שאולי בכל זאת טעיתי, אז אתה אומר לנסות עם כבל נתונים אחר לגמרי? כי ניסיתי עם חיבור אחר באותו ה"חוט" אבל

פורסם

^^

מחזק.

תבדוק את הכונן עם כבל אחר, או שתבדוק כונן אחר על אותו כבל..

כמו כן - הייתי מוודא שגם חיבור המתח תקין (12V עבור המנועים, 5V עבור הבקר ומערכת העינית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים