עבור לתוכן

X-Men Origins: Wolverine - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

משחק הזה לא שווה מחיר מלא :nixweiss:

נעים מאוד להגיד את זה - כי אף משחק לא שווה את מחירו המלא , אלא אם כן המחיר לא עובר את ה50 ש"ח.

או בקיצור לדרוש יותר מ50 ש"ח לכל משחק פשוט לא הגיוני בעיני (בתור לקוח)

• תגובות 161
  • צפיות 21.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ORANGE BOX שווה 200 שקל (HL2 לבד שווה 200 שקל, אותו דבר על HL1), גם COD אם לא היה יוצא כל שנה היה שווה 200 שקל וגם סדרתDungeon Siege הייתה שווה 200 שקל (ואולי גם 3 יהיה שווה :smile1:). הבעיה היא ש Wolverine אפילו לא קרוב לרמה של המשחקים האלה.

פורסם

סך הכל משחק לא מושלם, אבל מאוד מאוד כיפי.

הצחיק אותי הקטע שגם הבגדים של וולברין "מחלימים"... הוא יכול לעבוד בתור חייט אם לא יילך הקטע של הXMEN ;D

פורסם

יש למשחק הזה רזולוציה גדולה יותר מ1600*1200? AA? AF? V-SYNC?

משהו???

פורסם

אח שלי נתקע במשחק... מי שיודע אך עוברים אותו ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לבחור מעליי, שניה לפני שהטיל מגיע אליו שילחץ על Z ואז זה ייחסם והטיל יחזור לחייל.

אני גם תקוע, אחרי שכבר חזרתי לג'ונגל והרגתי ענק או שניים, עברתי גשר ואני במגדל ענקי עם חבל ארוך שלמעלה חסום בגלל ענפים של עץ.. אני מתייאש, איך עוברים לעזאזל?!

פורסם

תקפוץ הצידה. כמו כל משחק גוף שלישי שיש...

פורסם

אני תקוע בשלב הזה :

http://img155.imageshack.us/img155/1388/wolvrine.png

כשאני מפעיל את החוש ה"חייתי", העיגול בצד שמאל למעלה זוהר לי בירוק, כאילו שאני אמור לטפס עליו. ניסיתי כול כך הרבה פעמים ללא הצלחה, לא נראה לי שככה צריך לעבור. מישהו עבר את זה ויכול להסביר כיצד עוברים?

Tal - t, אתה צריך להגיע לקומה הכי גבוה שאתה יכול בעזרת החבל, יחכו לך שם כמה אנשים - תהרוג אותם, תצא כזה החוצה למן "מרפסת" תפעיל את החוש החייתי ובילוט לך כזה ענפים, שעליהם אתה מטפס למעלה, משמם אתה כבר תבין. מקווה שעזרתי ;D

פורסם

אתה צריך לדחוף את הבלוק הזה עם האש מתחת ללפיד הזה של הברזל.

ואז אתה תראה מה יקרה...

פורסם

השלב של הקרב נגד גמביט גאוני.

פורסם

יש למשחק הזה רזולוציה גדולה יותר מ1600*1200? AA? AF? V-SYNC?

משהו???

אפשר לעשות את כל זה עם פאטצ'? או לפחות דרך CCC?

פורסם

אני הפעלתי את כל ההגדרות על הכי גבוה דרך הCONTROL PANEL של NVIDIA וזה לא שינה כלום.

פורסם

אה אצלי אבל ATI, אפשר להפעיל משהו דרך הדרייבר? כי ניסיתי לעשות משהו אבל זה גם לא שינה כלום....

פורסם

liiight :

יש סידור לנוודיה תראה כמה עמודים לפני.

פורסם

אני לא מבין למה התגובות השליליות

אני מאוד נהנה מהמשחק

כל הזמן אקשן וכיף לשחק

יש יחסית הרבה תרגילים וצורות שונות להרוג

הגרפיקה לא הכי הכי טובה

אבל המשחק נראה טוב מאוד

הרבה דם :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים