עבור לתוכן

X-Men Origins: Wolverine - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

משחק טוב מאוד אחד המשחקים שפשוט לא שיעמם אותי על ה 10 דקות הראשונות ועזבתי אותו

הגראפיקה בסדר גמור בשבילי והמשחקיות פצצה,בקיצור הייתי נותן לו 8.5 בכיף

• תגובות 161
  • צפיות 21.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא קראתי את הקומיקס ולא ראיתי את הסרט, אולי בגלל זה אני לא מבין ממש איך המשחק עובד.

איך זה שבהתחלה היה לוולברין את הסכינים אבל רק אחר כך הכניסו אותו למעבדה? אז מה עשו לו?

ומישהו עבר את המעבדה? מה, החזירו אותי עוד פעם 3 שנים אחורה?

ואח של וולברין, זה הסוג של זאב בלונדיני הזה שהיה בסרטים של אקס מן? עם הציפורניים והשיער?

פורסם

ואח של וולברין, זה הסוג של זאב בלונדיני הזה שהיה בסרטים של אקס מן? עם הציפורניים והשיער?

כן , Saber Tooth...

פורסם

ו WOLVERINE במקור היו 3 עצמות נשלפות בכל יד ואת היכולת להחלים. במעבת WEAPON X ניצלו את יכולת ההחלמה בשביל לעשות עליו ניסוי והלחדיר לו מתכת חזקה מאוד לגוף (לא יודע איך להגיד את השמות ש MARVEN מביאים לדברים האלה). רק אחרי זה יש לו את ה-"סכינים" (עצם עם ציפוי).

המשחק כולו מבוסס על חזרה בזמן, החוסר סדר הזה זה אחד הדברים שהורידו לו את הציון.

פורסם

ו WOLVERINE במקור היו 3 עצמות נשלפות בכל יד ואת היכולת להחלים. במעבת WEAPON X ניצלו את יכולת ההחלמה בשביל לעשות עליו ניסוי והלחדיר לו מתכת חזקה מאוד לגוף (לא יודע איך להגיד את השמות ש MARVEN מביאים לדברים האלה)

למתכת קוראים אדמנטיום - Adamantium

עריכה:

האמת שהיא מוגדרת בתור סגסוגת ולא מתכת טהורה...

פורסם

כולכם קניתם אותו כבר? :-\

פורסם

משחק טוב

כמה שאני משחק בוא אני יותר נהנה

אבל הוא ארוךךךךךךךךךך

עוד לא סיימתי אותו

פורסם

אחד המשחקים הכיפיים ששיחקתי השנה.

פשוט העתקה של god of war אבל זה מה שאני אוהב בו

פורסם

הבוס פייטס במשחק הזה הם מהגרועים שיצא לי לראות כבר הרבה זמן...

שלא תבינו לא נכון,הבוסים עצמם מעניינים,מקוריים ומגניבים,והקרבות נגדם סינמטיים ומגניבים כמו כל הקרבות במשחק,אבל, שיטת ה"תעשה את זה כמו שאנחנו רוצים או שלא תעשה בכלל" פשוט מגעילה..מחזירה אותי לימי הNES ממש..אם אתה לא פועל במדויק על פי ההגדרות והטיפים שהמשחק מביא לך-זה פשוט לא יקרה..וזה מבאס..

פורסם

הוא לא אח שלו. הוא אויבו המושבע משכבר הימים. הם היו ביחד ב-Team X עם סילבר פוקס ו-Maverick.

פורסם

לא אח ביולוגי אלא "אח" כמו שאומרים על חבר קרוב "אח שלי" .... :)

פורסם

בתחילת הסרט מציגים אותם כחברים טובים אבל כמה דקות אחרי זה גם כאחים (מגלית שיש להם את אותו אבא אבל הפרידו בניהם כאשר WOLVERINE נולד). יכול להיות שבמקור זה לא נכון אבל במשחק ובסרט הם אחים.

פורסם

סיימתי את המשחק, וגם ראיתי אתמול תסרט, הקשר ביניהם מקרי לחלוטין

פורסם

כולכם קניתם אותו כבר? :-\

אני חושב ש1-2 קנו.

השאר....

מה שכן משחק פשוט כיפי , הנאה צרופה - ממליץ בחום.

פורסם

לא נעים להגיד את זה על משחק ארוך יחסית ובשל מפתחת רצינית אבל, המשחק הזה לא שווה מחיר מלא :nixweiss: יש הרבה באגים, הפורט של המחשב לא משהו, המשחק קל יחסית וארוך מידי בשביל לשחק בו פעמיים בשביל הרמה הקשה ואין MP (או כל תוספת נחמדה אחרת כמו התוספת של ההזמנה המוקדמת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים