עבור לתוכן

בהיא|הארד דיסק שלי הפסיק לעבוד בפיתומיות

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי הארד דיסק של ובסון דיגטאל דגם wd5000aacs שקניתי אותו בחודש פברואר השנה ואתמול הוא הפסיק לעבוד המחשב לא מזאה אותו גם בהתקנת VISTA\XP אבל הביוס מזאה אותו בדקתי את זה בעוד מחשב וגם שם זה לא עובד ויש לי שם מלא חומר שאני חייב אותו .

תודה מראוש על העזרה ושבת שלום

פורסם

תחליף כבל נתונים.

פורסם

...ותלמד עברית.

פורסם

"בהיא" :o

תבדוק חיבורים, ואם בא לך לקצר תהליכים פשוט תחבר אותו למחשב אחר,

תעתיק את כל החומר ותפרמט אותו, במקום להתעסק למה המחשב לא מזהה אותו. כלעוד והוא עושה

רעש של פעולה והביוס רואה אותו, כנראה הוא מפורמט בצורה שההתקנה לא מזהה [EFI וכו']

פורסם
  • מחבר

אני חיברתי אותו לעוד מחשב אבל גם הוא לא מזאה אותו אפלו חיברתי אותו על ידי מתאם SATA TO USB שברשותי והוא עדין לא מזאה אותו ויש לי עוד הארד דיסק שהמחשב מזאה אני חושב שהוא ניינעל כמו שקרתי ממזן בכתבה שפורסמה פו ואני לא מוצא אותה

נ.ב בכתבה שאני לא מוצא אמורו משהוא עם לעדקן לארד דיסק גירסת תוכנה

פורסם

נ.ב בכתבה שאני לא מוצא אמורו משהוא עם לעדקן לארד דיסק גירסת תוכנה

אין דבר כזה.

ונראה לי שאתה לא ממש מחבר להארד דיסק שלך חשמל, אם הוא SATA אז כנראה שהחיבור שלו זה לא ה4 פין הרגיל,

אלא חיבור קצת שונה ודק יותר מהספק כוח [כמובן חוץ מהSATA שאתה גם מחבר]

פורסם
  • מחבר

אני אחשב מריץ את התוכנה מזל שיש לי שני הארד דיסקים במחשב ועם אתם שעולים כן הוא מחובר לחשמל בעזרת כבל כוח של סאתה ואני זוכר שקרתי פה קתבה שיש להם פגם ביצור והדרך היחידה לסדר את זה הוא על ידי עדקון FirmWare ואני חיפשתי באתר ואני לא מוצא את הכתבה וגם באינטרנת חיפשתי ולא מצתי עם מישו יכול לאתר את FirmWare ולהסביר לי איך מהתקנים אותו אני ישמח תודה רבה לכם ואני ממש מקוה שלא ימחקו לי דברים משם יש לי מלא דברים חשובים עלב

פורסם

תגידו, מתי יתחילו לנעול ת'רדים על עילגות? אני מקבל כאב ראש מהעברית שלך.

פורסם
  • מחבר

תגידו, מתי יתחילו לנעול ת'רדים על עילגות? אני מקבל כאב ראש מהעברית שלך.

חחח יש לי שגיעות כתיב :D

טוב אני אחשב מריץ את הבדיקה של VD והבדיקה המאירה יצא תקינה וגם הוא ניסה לכתוב קובץ והוא הצליח וגם לקרוא קבצים אחשב הוא עוסה את הבדיקה המלאה והוא יסים בעוד כ שעה מה שמוזר שהמחשב מזאה אותו גם הביוס וגם הויסתה אבל הוא לא מזאה את המחיצות שעלב והוא גם לא מצליך לפרמת אותו והבדיקה של ובסון דיגיתל ניראת לי תקינה זה כיאולו הוא נינעל לי

אין דבר כזה.

ונראה לי שאתה לא ממש מחבר להארד דיסק שלך חשמל, אם הוא SATA אז כנראה שהחיבור שלו זה לא ה4 פין הרגיל,

אלא חיבור קצת שונה ודק יותר מהספק כוח [כמובן חוץ מהSATA שאתה גם מחבר]

אני חשבתי שזה ברור כשמש שצריך לחבר אותו למקור כוח וגם לכבל נתונים המחשב מזאה אותו רק הוא לא מזאה את המחיצות והוא לא נותן לפרמת אותו

עריכה:

רהיתי אופצה בתוכנה לעשות מין פורמת והוא הצליח אחשב הארד דיסק עובד אבל כול המדיע שעלב נימחק גם החולקה למחיצות יש למשוהו תוכנה שתשחזר מימנו את הקבצים אני יסתפק רק בתמונות למרות שהיו לי שם דברים שהספתי במשך שנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים