עבור לתוכן

בקשה| ייעוץ לקניית מפרט חלקי בתקציב של עד 4000 ש"ח מיועד למולטי טסקינג ומשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום ושבת שלום אני מעוניין בהמלצות למפרט חלקי שיכלול : מעבד, לוח, אם, זיכרון, ספק, מארז(איני יודע אם אני צריך אני אסביר בהמשך)

תקציב:4000 ש"ח

מטרות: מולטי טסקינג, משחקים כבדים בסגנון(farcry. moh, וכל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים גם בעתיד [שנתיים לפחות]), אני מעוניין שבסופו של דבר יהיה לי מחשב שיהיה ניתן לשידרוג מקסימלי בעתיד(שנתיים קדימה) ואם ניתן שיהיה מספיק טוב ובשביל לעמוד בשוק ולתמוך בכל משחק או תוכנה

שימוש בתוכנות כגון: all adobe softwares cs4, autocad, maya, 3dmax, ועוד תוכנות עיצוב תמונה ווידאו

רכיבים קיימים שיש לי שאני מועניין לשלב במחשב: msi geforce 9800GT, שני הארדיסקים + חיצוני (סה"כ 800 GB), כרטיס רשת, כרטיס קול(תומך 7.1 ערוצים עם יציאות אופטיות), כרטיס עריכת וידאו, כרטיס להמרה (FIREWIRE), כרטיס רשת אלחוטי, CD

מסך: 19 אינץ' של LG(רזולוציה מועדפות-( 1024X1280ו 720PHD )+ טלווזיה של סמסונג 32 אינץ (צפייה בסרטים ברזולוציית HD 720P)

אני מועניין בחלקים עם אחריות ארוכה ואיכותיים, גם חנות עם שירות טוב מביני עניין

תודה ושבת שלום , אשמח אם תוכלו לתת קצת הסברים על החלקים(למה לדעתכם הם שווים, מה עדיף בהם על חלקים אחרים, אשמח להשוואת בין החברות ודירוג עדיפות)

אני יודע שאני מבקש הרבה פרטים אבל חשוב לי לקנות את המתאים לי ביותר, הטוב ביותר, והמאריך ימים ביותר וגם חשוב לי להבין בזה ולקבל את הידע מגואונים שכמוכם וללמוד מכם , תודה :D

נ.ב אין לי צורך באובר קלוקינג, ויש לי מארז ישן שנמצא אצלי שנה וחצי מותקן בו כרגע ספק 500W שנישרף, אני אשמח לחסכוך אם אין צורך במארז והוא יתאים, דבר נוסף יש עדיפות לכך שהמחשה יהיה שקט אך זו לו חובה

פורסם

כמה נקודות לפני בניית מפרט כלשהו:

1) אף אחד לא הולך (יכול) להבטיח לך מחשב שיריץ משחקים כבדים וחדשים בשנתיים הקרובות.

2) כבר עכשיו 9800GT לא מריץ הכל על הגדרות מקסימום (אם תרצה להעביר אותו מהמחשב הישן לא בטוח שזה יהיה הצעד הנכון ביותר).

3) אם תבסס את המערכת שלך על מרובע שייתן לך תוצאות יפות בתוכנות שאתה עובד איתן (תוכנות ההמרה\עיבוד\קידוד וכד') תקבל מערכת בסוקט 775 שממש לא ניתנת לשדרוג אלא בחלקים בודדים כגון:

הוספת שטח אחסון, הרחבת זיכרון אך לא תוכל להמשיך הלאה מכיוון שזהו סופו של הסוקט.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה מציע?

פורסם
  • מחבר

הקפצה אחרי 24 שעות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים