פורסם 2009 במאי 116 שנים הצורב שלי מחובר בIDE ובאותו הכבל היה מחובר גם הארדיסק נוסף שהיה לי במחשב,אבל ההארדיסק עשה לי בעיות אז ניתקתי אותוועכשיו הצורב מחובר ישר למחשב בIDEאבל מאז שניתקתי את ההארדיסק אז הוינדוס לא מזהה את הצורב,וכמובן שהוא מחובר,ניקתי וחיברתי אותו 1000 פעם...עכישו אני במצב שאין לי כונן דיסקים לא מוםיע כלום במחשב שלי,מה יכולה להיות הבעיה?תודה
פורסם 2009 במאי 116 שנים הם היו מחוברים על אותו כבל? אם כן אז תנסה לחבר את הצורב בקצה שבו היה מחובר הדיסק הקשיח.
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר הם היו מחוברים על אותו כבל? אם כן אז תנסה לחבר את הצורב בקצה שבו היה מחובר הדיסק הקשיח.ניסיתי לא עזר
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר טוב אני נואש כבר שמתי את הצורב על מאסטר וחיברתי אותו פעם אחר פעם למחשב ועדיין המחשב לא מזהה שיש לי צורב, הכבל של הIDE בסדר גמור הוא עבד לי מצויין תמיד אין לו בעיה,גם החיבורים בסדר גמור, הצורב מחובר בכבל IDE רגיל ללוח אם....
פורסם 2009 במאי 216 שנים יש מספר סיבות לתקלה:1. כבל לקוי.2. הכבל לא מחובר היטב או שהפוך.3. הצורב התקלקל.4. בקר IDE מכובה בביוס.5. הקונקטור בלוח האם התקלקל - תנסה לחבר לקונקטור אחר.
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר יש מספר סיבות לתקלה: 1. כבל לקוי. 2. הכבל לא מחובר היטב או שהפוך. 3. הצורב התקלקל. 4. בקר IDE מכובה בביוס. 5. הקונקטור בלוח האם התקלקל - תנסה לחבר לקונקטור אחר. יש רק קונקטור אחד בלוח אם,הכבל מחבור כמו שצריך, ואתמול עוד הצורב עבד כמו שצריך והיה מחובר בדיוק אותו דבר, אני אבדוק בביוס תודהץץץ עדכון: הביוס לא חוסם שום דבר הכל על ENABLED בקיצור אני אנסה להביא כבל אחר נראה מה יהיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.