פורסם 2009 במאי 116 שנים יש לי HD 500GB של SEAGATE BARAACUDA 7200.11אתמול בערב כיביתי את המחשב ברגיל, היום בבוקר הוא לא מזהה את הHD לא בביוס ומבקש ממני להכניס דיסק איתחול כיוון שהוא לא מוצא את HDיש לציין שהHD חדש בערך חצי שנה מורכב על מחשב חזק וחדש גם בערך חצי שנה שאני הרכבתי, מעולם לא היו בעיות חומרה כלשהם.מישהו יודע על אילו שהם באגים בHD מסוג זה או מה יכולה להיות הבעיה?נ.בשמעתי שלאחרונה מיקרוסופט מייצרת תוכנות שאמורות "לדפוק" את המחשב לבעלי WIN לא חוקי, כנראה מותכנים ע"י העידכונים האוטומטיים, מה שלאחרונה בוצע אצלי זה עידכון אוטו', מישהו שמע על שמועות מסוג זה.בבקשה נא עזרו לי, אפרופו בדקתי את הHD הוא אכן מקבל מתח ועובד (מסתובב), חיברתי אותו למחשב אחר וגם הביוס שלו לא מזהה או הHD.
פורסם 2009 במאי 116 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387954.0אבל כמו שאני רואה:"עדכון הקושחה לא יעזור אם הדיסק הקשיח כבר הפסיק להזדהות בביוס!"אבל בכל מקרה, אני מציע לך לקרוא את הדיון ההוא ולהחכיםבנוגע לוינדוס הלא חוקי שרמזת שיש לך, אין לדבר על כך בפורומים כאן, ולכןאני אניח שהרמז הזה לא משמעו שיש לך וינדוס לא חוקי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.