עבור לתוכן

HD4870 CF או 2XHD4870

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

כבר שאלתי פה שאלות בעבר בעניין הCF וכן דניס תודה אני יודע שזה לא משתלם ו 260GTX הכי טוב בעולם למשתמשי הפורום אבל....

בכול זאת מה עדיף/חזק יותר ?

הייתי רגע לפני קנייה של כרטיס נוסף ועצרתי לחשוב עם לא יהיה עדיף למכור את הכרטיס ולקחת את ה 2X בכול זאת זה פחות חשמל ומקום :s05:

ולגבי הCF יהיה נכון לקחת כרטיס שהוא גם 512 ועם אותם שעונים כדי שהוא לא יצתרך להשתוות לישן ?

תודה מראש

טל.

פורסם

למה לא שתיקח שלושה GTX 285 אם כבר ?

פורסם
  • מחבר

למה לא שתיקח שלושה GTX 285 אם כבר ?

:-\ מממ....לא ניראה לי :)

תגיד אתה גם עונה על שאלות מקצועיות או שאתה רק ממליץ(בתוקף) מה לקחת או לא ?

פורסם

מה נראה לך שתרוויח מעוד כרטיס כשיש לך מסך 22" ?

שלא נדבר על כך שמערכי CF לא משתלמים ולא "בוגרים" מבחינת ביצועים ותמיכה (משחקים ודרייברים)

פורסם
  • מחבר

מה נראה לך שתרוויח מעוד כרטיס כשיש לך מסך 22" ?

מערכת חזקה שתסחוב כל משחק ברמת גרפיקה הכי גבוהה לשנה שנה וחצי הקרובה ::)

תשמע יש לי כרגע אחד ומה לעשות אני לא כזה מרוצה FC2 ו CRYSIS שכרגע מועדפים עלי לא סוחבים להיט :nixweiss:

מה היית עושה ?

פורסם

מערכת חזקה שתסחוב כל משחק ברמת גרפיקה הכי גבוהה לשנה שנה וחצי הקרובה ::)

תשמע יש לי כרגע אחד ומה לעשות אני לא כזה מרוצה FC2 ו CRYSIS שכרגע מועדפים עלי לא סוחבים להיט :nixweiss:

מה היית עושה ?

האמת , אני מבין אותך אבל לא הייתי הולך וקונה עוד כרטיס (לא עכשיו לפחות , אולי בעוד חצי שנה או יותר) , לא חסרים משחקים אחרים שרצים מעולה על המערכת שלך ברזו' שאתה משחק.

קרייסיס הוא לא מדד לשום משחק מאחר וגם 285 מתקשה איתו ברזו' מסוימות.

FC2 לא כל כך שונה ממנו.

פורסם
  • מחבר

מה אתה מאמין שיקרה בעוד חצי שנה מבחינת הכרטיסים הנ"ל ?

פורסם

מה אתה מאמין שיקרה בעוד חצי שנה מבחינת הכרטיסים הנ"ל ?

המחירים שלהם אמורים לצנוח מאחר ותוך חצי שנה אמורים לצאת כרטיסים חדשים (ליבות חדשות) משתי החברות כולל תמיכה בDX11.

מאחר ויש לך כרטיס שכבר תומך בDX10.1 , כשיירדו המחירים ולא תהיה מרוצה מהביצועים של המחשב , תוכל להוסיף עוד 4870 במחיר מצחיק או לקנות כרטיס חדש במחיר שעולה היום 4870 שלפי השמועות יהיה חזק ממנו.

שוב אני חוזר ואומר , מערכי CF לא בשלים עדיין לעומת מערכי SLI , שניהם לא משתלמים כלכלית וביצועית (מחיר פר FPS).

ה4780X2 יאכזב אותך (לדעתי) ואתה סתם תתבאס על ההוצאה המבוזבזת הזאת...

פורסם

יש אנשים שבגלל שאצלם לא עובד חלק הם מאשימים את החומרה, כבר שאלת וענו לך המון פעמים.

אם זה יעשה לך טוב תקנה מה שאתה רוצה.

מה שבטוח אצלי קרייסיס רץ בהגדרות מקסימליות ללא בעיות מיוחדות.

הכרטיס הזה מאוד חזק והוא ישרת אותי עוד הרבה זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים