פורסם 2009 במאי 116 שנים שלום לכולם ;D אז כן..כמו הרבה אנשים הבנתי שהקירור סטוק+OC בGTX260 לא הולך ביחד..אלה אם כן אתם חושקים ברעש המראה של מטוס.. ;D בכל אופן הזמנתי את ה Accelero XTREME GTX 280 דרך חבר בארה"ב והיום הוא הגיע.. הנה תמונות ראשונות של הקירור ובנוסף גם קיט צלעות קירור של SCYTHE..שכן לפי ביקורות צלעות הקירור של הVRM שמגיעות עם הקירור לא ממש איכותיות. חלק אחורי אביזרים וכו קיט צלעות קירור אני אעדכן יותר מאוחר לגבי ההתקנה..טמפ' וכו.. ;D
פורסם 2009 במאי 116 שנים וואוו עידן, אתה כזה קטנצ'יק? הקירור נראה בגודל של חצי מהגוף שלך, ,כנראה שחתיכת גודל יש לו. תתחדש ,מחכה לעידכון.
פורסם 2009 במאי 116 שנים וואו אחי מזלטוב ! תתחדש ! חשבתי זה עוד קולר של STI בונא איזה קירור מפגר ! DAMM
פורסם 2009 במאי 116 שנים מעולה מעולה מעולה, אני מחכה כבר להרכיב גוף קירור על הGTX285 שלינ.ב גוף קירור מרשים בהחלט
פורסם 2009 במאי 116 שנים תערוך את התמונות, אתה לא רוצה שכל מיני סוטים יתחילו לעשות לך ביקורים ליליים...
פורסם 2009 במאי 116 שנים צחוקים, אני הזמנתי אחד מחנות באנגליה (http://www.quietpc.com/gb-en-gbp/products/nvidia-vga/ac-acc-xtreme-gtx280) וגם אתמול לקחתי אותו בדואר...אז המשחק הראשון שניסיתי היה Gears Of War (המשחק האהוב עלי, הייתי חייב)...הכל על הכי גבוה...אחרי שעה משחק, הכרטיס לא עבר את ה43 מעלות (GTX 285 OC של BFG)... רזולוציה של 1650 על 1080 במסך 22 שלי...נראה לי שווה רצח, לא?או צריך לבדוק על משחקים יותר "כבדים"?
פורסם 2009 במאי 116 שנים יש מצב שאתה מנסה CRYSIS ואומר לנו כמה מעלות יצא? ;Dקירור מדהים, אפשר לשלוט בעוצמת אוורור שלו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.