עבור לתוכן

הטלת מס על האינטרנט?זה יקרה?אני עף מהמדינה הזו

Featured Replies

פורסם

האוצר החדש יובל שטייניץ מכין תוכנית כדי לממן את הממשלה הרחבה ואת המדיניות הבטחונית והפיננסית החדשה.

התוכנית תתפרסם בעוד כמה שבועות.

התוכנית היא להטיל מס על האינטרנט!!!

המס ייגבה דרך ספקי האינטרנט והמחירון יהיה כך:

- שליחת מייל: 15 אגורות.

- כל קובץ מצורף (attachment) למייל: 9 אגורות.

- גלישה: 11 אגורות למגהבייט (בדומה לאינטרנט הסלולרי).

- הודעת איי.סי.קיו (או אם.אס.אן או כל תוכנית הודעות מיידיות אחרת): 7 אגורות.

חייבים לעצור את התוכנית ולהציל את חופש הביטוי!!!

איך אתם יכולים לעזור?

בשתי דרכים:

* תעבירו את זה הלאה שכמה שיותר אנשים ידעו.

* השתתפו ביום ללא אינטרנט! ב-1.5.2009 לא נגלוש.

תעבירו הלאה כדי שעד ה-1.5.2009 כמה שיותר אנשים ידעו וישתתפו במחאה!!

לא ניתן לעשוק אותנו!!!!!

פורסם

עוד אחת מהודעות השרשרת המטומטמות...איך הם יעקבו בדיוק על כמה הודעות אימייל או הודעות בתוכנות ה-IM אני שולח? וזה נראה לך בכלל הגיוני? זה אומר שלאף אחד לא יוכל להיות אינטרנט כי אנשים שולחים מאות הודעות IM ביום ככה שאנחנו יצטרכו להוציא משכורת חודשית רק על אינטרנט...

פורסם

זה אחד הדברים הכי מצוצים ששמעתי אי פעם.

אם זה אמיתי אני צנצנת.

פורסם

היו על זה איזה 30 כתבות בYNET, וואלה וכלאתר אחר וזה ... לא אמיתי.

בפעם הבאה שאתה חושב להאמין לאימייל טיפשי, תעשה טובה ותכנס לפה http://info.org.il/irrelevant/

פורסם

קשה להאמין עד כמה אנשים מסוגלים להיות פתיים. :s07:

פורסם

כבר פתחו על זה ת'רד (שלדעתי ננעל)

אין מה להגיב כאן, כי זה פשוט פיקציה

פורסם
  • מחבר

שמעו מפחיד

עם ביבי והממשלה הענקית שלו הוא חייב לפרנס כל ח"כ ויועצים לכל ח"כ ואבטחה וזה לא נגמר

ללקוחות כבלים ללא חייגן אי אפשר לעקוב אבל לADSL לא נראה לי שיהיה בעיות לISP לעקוב אחר תנועות

אמאלה

פורסם

אתה חי בסרט ממש ממש רע

פורסם
  • מחבר

המקור כפי שהוא מופץ ברשת

מה ששר האוצר החדש רוצה לעשות עם האינטרנט, תוכנית ששר האוצר החדש יובל שטייניץ מכין כדי לממן את הממשלה הרחבה ואת המדיניות הבטחונית והפיננסית החדשה. התוכנית תתפרסם בעוד כמה שבועות. התוכנית היא להתיל מס על האינטרנט!!! המס ייגבה דרך ספקי האינטרנט והמחירון יהיה כך:

...

הסבר

האימייל הזה הוא למעשה מבחן ליכולת של אנשים לזהות מתיחות.

חחחחחחחחח אוקיי לא עברתי את מבחן המתיחות

יאללה לנעול את האשכול

שבת שלום לכולם

פורסם

שמעו מפחיד

עם ביבי והממשלה הענקית שלו הוא חייב לפרנס כל ח"כ ויועצים לכל ח"כ ואבטחה וזה לא נגמר

ללקוחות כבלים ללא חייגן אי אפשר לעקוב אבל לADSL לא נראה לי שיהיה בעיות לISP לעקוב אחר תנועות

אמאלה

תתחבא! :kopfpatsch:

פורסם

שמעו מפחיד

אמאלה

למה אתה גולש? היום ה1.5.09 יום ללא אינטרנט :xyxthumbs:

פורסם

נגמרו לאנשים רעיונות איך לעשות כסף, אז הם מנסים לגנוב אותו מאנשים אחרים עם מניעים אידיוטיים :pissed:

פורסם

בס"ד

זה מה זה לא שייך מס על אינטרנט כי פשוט שאנשים יתנתקו בכמויות, החברות יקרסו אין מציאות כזאת

זה דבר שלא משתלם לאנשים שהרי אני מניח שרוב הגולשים באינטרנט עושים זאת מהסיבה הפשוטה שזה יותר משתלם כלכלית ונוח יותר, אבל כאשר זה לא משתלם כלכלית אז מה העיניין?

פורסם

ברור שזה בולשיט.

אבל סתם לצורך העניין:

אם זה היה נכון, מה היה החשבון החודשי שלכם? :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים