עבור לתוכן

משחק בחלל, כמו FREELANCER רק עדכני, קיים?

Featured Replies

פורסם

במשחק אתה מאמן את הסטאטים שלך... עכשיו בהתחלה זה 6 שעות אבל מהר מאוד זה מגיע ל4 ימים+

בטריאל של 10 ימים אתה בקושי עושה משהו... מתחילים לשחק באמת רק אחרי איזה 3 שבועות (או שנותנים לך מלא כסף כמו במקרה שלי)

פורסם

ההתחלה היא בערך עשר שעות של לבהות בחללית שלך טסה לאסטרואיד, חוצבת אותו, ואז טסה חזרה. אבל ברגע שאתה קונה חללית נורמלית יותר המשחק באמת נפתח. העולם עצום ויש לו את כמות השחקנים הגדולה יותר פר שרת מכל ה MMO (משהו כמו רבע מיליון אנשים על שרת אחד, לעומת 5-10 אלף בממוצע באחרים)

פורסם

אני גם אוהב את freelancer אבל נשרט לי הדיסק :s07: .

יש משחק טוב אם אתה אוהב אסטרטגיה בתורות וסחר שנקרא space rangers 2 שהוא גם משחק של מפיצה רוסית. זה משחק מוטי ג'אנר שיש בו גם משימות מסוג text RPG וגם משימות RTS שהוא ממש כיף (אני לרוב לא סובל RTS ) כי אפשר לשלוט על מבנה הרובוטים שלך ולהשתלט על רובוט ולשחק FPS איתו.

פורסם

ספייס ריינג'רס אחד המשחקים ההזויים והמקוריים שיצא לי לשחק. הבעיה היחידה שלו שהקרבות עצמם בחלל די חלשים, והעלילה הכללית לא ממש מתקדמת

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאזמין את ה X3 האחרון שיצא..נראה הכי סבבה..

כמו שאמרתי על EVE חבל לי לשלם כי אני לא יהיה בזה כל הזמן..כשאני אעבור לאיזור אילת אפילו לא יהיה לי מחשב בחודש חודשיים הראשונים כנראה.

פורסם

רק שים לב שלא מדובר רק בקרבות חלל בלבד,הייתי אומר אפילו שזה לא החלק העיקרי של המשחק.

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה משחק מעניין לשחק מדי פעם לא? גם FREELANCER לא היה רק פעולה 100 אחוז...למרות שרובו כן

פורסם

תשמע אני סגרתי על המשחק 6 ימי גיימפלי, וזה אפילו לא משחק MP...

פורסם
  • מחבר

אבל הוא מעניין כן?

פורסם

אבל הוא מעניין כן?

אם אתה מחפש אקשן מהיר ועלילה לא, אני עדיין משחק בStarLancer שלדעתי טוב פי כמה וכמה מFreeLancer למרות שהוא לא OpenWorld כמוהו, אלא פשוט משימות אחרי משימות.

פורסם
  • מחבר

כן אבל הגרפיקה...הגרפיקה...זה נראה לא משהו למרות שהציון שלו 7.7 בגיימספוט...אם היתה לו גרפיקה גבוהה זה היה עוד יותר כיף...

פורסם

אני עדיין משחק, יש כמה דברים מעפנים ברמות, אבל בקרבות החלל לא שמים לב לזה, לפחות עד שאתה לא פתאום רואה את צדק או משהו שנראה כמו גזירת קרטון אבל אז עושים roll סיבוב של 180 מעלות ומנסים שוב לתקוע רקטה(טילים מונחים זה לאפסים) בתחת של הרוסי המנאייק הקרוב אליך....

העלילה מעולה, הסרטונים סבבה למרות שהם נראים דיי גרועים, זה הspace sim הכי כיפי לשחק עם הJoystick, הסיבה היחידה שאני מחזיק את הSidewinder Force Feedback בן ה9-8 שנים שלי היא המשחק הזה.

פורסם
  • מחבר

לא יודע אני בכל זאת נותן חצי מהציון על הגרפיקה..אני יכול לשחק בעוד הרבה משחקים עם גרפיקה באסה אבל שהם כיפים לגמרי ( MDK ) אבל זה מבאס \=

פורסם

ששיחקתי בזה בפעם האחרונה עם כל המודים הפתוחים שלו הוא דווקא היה נראה דיי סבבה

פורסם

לא יודע אני בכל זאת נותן חצי מהציון על הגרפיקה..אני יכול לשחק בעוד הרבה משחקים עם גרפיקה באסה אבל שהם כיפים לגמרי ( MDK ) אבל זה מבאס \=

לא עד כדי כך נורא, ובאמת שלא שמים לב לזה, יש משחקים שכן, יש משחקים שלא. בD2 למשל אני לא יכול לשחק חוץ מבWindowed, אני לא מבדיל בין המפלצות לרקע כבר על הרזולוציות האלה...

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים