עבור לתוכן

משחק בחלל, כמו FREELANCER רק עדכני, קיים?

Featured Replies

פורסם

אהלן..

ראיתי את הסרטון של ה VENTAGE עכשיו, ויש שם קטע בחלל כזה שממש מזכיר לי את המשחק FREELANCER...יש משחק כזה שהוא בחלל ככה?

שאפשר לטוס ממש לפוצץ חלליות וכו'...זה נראה ממש ממש מדליק...

תודה!

:)

פורסם

חוץ מX2, X3 ושאר הסדרה?

פורסם
  • מחבר

נראים משחקים טובים, רק שלא אהבתי את הישנים עם הגרפיקה הישנה..לא עושה לי את זה

האחרון נראה ממש טוב

פורסם

יש גם את Darkstar one, שממש דומה לפרילנסר.

פורסם
  • מחבר

יש לי אותו על דיסק מקורי והוא לא עובד לצערי, כנראה שהדיסק נדפק לאחר טיפול אצל חבר טוב שלי...

בכל מקרה ננסה את שניהם,

תודה רבה :)

פורסם

יש לי אותו על דיסק מקורי והוא לא עובד לצערי, כנראה שהדיסק נדפק לאחר טיפול אצל חבר טוב שלי...

בכל מקרה ננסה את שניהם,

תודה רבה :)

Darkstar One לא מגיע לרמה של Freelancer אבל אין ספק שהוא מספק חוויה מהנה.

אני מצטרף לשאלה המקורית, אפשר להגיד ש Freelancer אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי בחיים.

פורסם

חות מהעובדה שלכל הדמויות שם היה אותו קול

פורסם

יצא לפני כמה ימים משחק בשם The Tomorrow War, גם סימולטור חלל. מפיצה אותו חברת 1C שזו חברת הפצה רוסית שהוציאה לאחרונה משחקים רבים, רובם לא איכותיים כל כך, לכן קשה לומר מה היא איכותו.

פורסם
  • מחבר

הוא גם לא נראה הכי מלהיב מהתמונות שלו ב GAMESPOT אבל סביר...

נחכה שיעשו לו איזה REVIEW או משהו.לבנתיים ראיתי שכתבו עליו שהוא על הפנים :P

פורסם

אחרי חפירה רצינית בנושא עלו 2 משחקים ששווים בדיקה, EVE ONLINE אם יש לך כסף לשלם כל חודש, ו FREESPACE שצריך לקנות אותו גם אבל אפשר לשחק ברשת חופשי.

אגב ל FREELANCER יש מודים מעולים, עם חלליות ממלחמת הכוכבים ומבבילון 5

פורסם

X3 ממש טוב, קניתי גם את X3:TC (היה מבצע בסטיים שניהם ב-27$), אבל ב-TC לא יצא לי לשחק הרבה. הממשק של TC תאורתית אמור להיות יותר נוח ויש גם מערכת משימות (במקום שתצתרך לזכור בעצמך מה אתה אמור לעשות), אבל אני כבר התרגלתי לממשק של X3.

קח בחשבון שלמרות שמדובר בסימולטור חלל עם מכניקת קרב טובה מאוד, זה הוא גם סימולטור כלכלה, והוא מתבסס על כך שתבצע מסחר בעצמך (ומאוחר יותר תקים מפעלים) על מנת לכלכל את עצמך. אחרת אתה תתקע עם החללית המעפנה שאתה מקבל בהתחלה. בנוסף העלילה לא בדיוק הצד החזק של המשחק, וזה משחק של עולם פתוח.

לגבי eve online

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/208-Eve-Online

פורסם
  • מחבר

לגבי EVE אני חושב שאוותר כיוון שאני לא הולך להשאר עם המשחק הרבה זמן, אני עוזב את הבית עוד מעט ולא יהיה לי זמן לזה...עבודה וכו'.

מתכוון לקנות גם איזה מחשב נייד שישמש אותי באילת ואיתו לשחק מדי פעם ב X3 וכו', נראה לי ש 30 דולר זה שווה בשביל שניהם אז אני אברר את זה ב STEAM.

תודה רבה לכולכם על ההמלצות :)

פורסם

האמת שאז EVE בדיוק בשבילך, זה הMMO היחידי בערך שכבל דבר בו הוא עם cooldown של יום יומיים, וזה יום יומיים באמת, בשביל לעלות XP אתה אשכרה צריך לכבות את המשחק וללכת לישון...

פורסם
  • מחבר

:lol:

האמת שראיתי עליו ביקורות טובות ברשת אבל לא יודע לא מתחבר כל כך למשחקי רשת שכאלו, אם כבר CSS וכדומה.

פורסם

האמת שאז EVE בדיוק בשבילך, זה הMMO היחידי בערך שכבל דבר בו הוא עם cooldown של יום יומיים, וזה יום יומיים באמת, בשביל לעלות XP אתה אשכרה צריך לכבות את המשחק וללכת לישון...

מה הוא לא כמו WOW שצריך לוותר על החיים כדי להיות שחקן טוב ??

אם ככה אולי גם אני אתחיל לשחק ב EVE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים