עבור לתוכן

תקשורת אלחוטית נקטעת כל כמה דקות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא... המהירות התייצבה כשעה וקצת לפני שניתקתי את הטלפונים.

מה לרשום בRADIUS Server IP Address כשאני מגדיר WPA2?

פורסם

אמור להיות לך wpa2-personal או wpa2-psk, שם תצטרך להזין רק ססמא. זו האפשרות שאתה צריך לבחור.

פורסם
  • מחבר

עשיתי מה שאמרת ועכשיו זה שולח על 0.9-1.8.

אני מניח שצריך לתת לזה זמן לראות איך היציבות.

עוצמת הקליטה לא השתפרה.

עריכה: התחלתי העברה של קובץ וזה עצר ב-16.6% אך להפתעתי עוצמת הסיגנל עומדת על 71-73 אחוז בזמן שאין תיקשורת (תמיד הסיגנל על 30+- כשאין תיקשורת).

פורסם

כשהראוטר ליד המחשב הקולט, יש לך סיגנל של 70%?

פורסם
  • מחבר

לא לא, התכוונתי שעשיתי מה שאמרת מהבחינה של WPA2.

מאז שכתבתי את ההודעה התקשורת נקטעה 7 פעמים.

פורסם

לא אמרתי לך בשום מקום שזה עלול לפתור את בעיית קטיעת התקשורת. הצעתי לך לעשות זאת על הדרך.

פורסם
  • מחבר

אה אוקיי.

אי אפשר להעביר את הנתב לסלון כי נקודת הטלפון הכי קרובה למחשב שם נמצאת איזה 8 מטר ממנו.

הרגע בתדקתי בסלון ועוצמת הקשר היא 77% שלא זכור לי מתי פעם אחרונה זה היה. מה שמוזר זה שאין תיקשורת לסלון כרגע.

ועוד יותר מוזר: כשחזרה התקשורת והתחלתי לשלוח, עוצמת האות ירדה ל-50 אחוז ככה.

פורסם

תשיג לפטופ ותעשה איתו את הבדיקה.

תבדוק על הדרך, אם הרשת האלחוטית שלך היא זו אליה המחשב אמור להתחבר בעדיפות הראשונה והיחידה. התחברות מזדמנת שלו לרשת אחרת, או נסיון לעשות זאת, גם יכול לגרום לבעיה של הניתוקים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי עשיתי מה שאמרת לגבי שלא ינסה להתחבר לרשתות אחרות (שיהיה בעדיפות יחידה) אבל זה עדיין לא עזר (היה יציב על 1.5-2 מגה לשניה ופתאום ללא שום ירידה הדרגתית זה קפץ ל-0)

אנסה להשיג לפטופ ולנסות

תודה רבה על העזרה. :xyxthumbs::yelclap:

פורסם
  • מחבר

יש לאחותי מחשב שמחובר אלחוטית גם ושם אין אופציה לWPA2-PSK אלא רק לWPA-PSK אז אני מניח שאחזיר את האבטחה למצב הקודם.

פורסם

תנסה לעדכן אצלה את הדרייבר לכרטיס אל-חוטי, במידה ועדיין אין תמיכה, תעבור ל-WPA-PSK, עדיף בהרבה על מה שהיה קודם.

פורסם
  • מחבר

אולי זה צירוף מיקרים אבל מאז ששיניתי ערוץ המהירות נעה בין 1.5-2 מגה.

מה שכן עדיין זה מתנתק כל הזמן וזה מעצבן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים