פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר לא... המהירות התייצבה כשעה וקצת לפני שניתקתי את הטלפונים.מה לרשום בRADIUS Server IP Address כשאני מגדיר WPA2?
פורסם 2009 במאי 116 שנים אמור להיות לך wpa2-personal או wpa2-psk, שם תצטרך להזין רק ססמא. זו האפשרות שאתה צריך לבחור.
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר עשיתי מה שאמרת ועכשיו זה שולח על 0.9-1.8.אני מניח שצריך לתת לזה זמן לראות איך היציבות.עוצמת הקליטה לא השתפרה.עריכה: התחלתי העברה של קובץ וזה עצר ב-16.6% אך להפתעתי עוצמת הסיגנל עומדת על 71-73 אחוז בזמן שאין תיקשורת (תמיד הסיגנל על 30+- כשאין תיקשורת).
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר לא לא, התכוונתי שעשיתי מה שאמרת מהבחינה של WPA2.מאז שכתבתי את ההודעה התקשורת נקטעה 7 פעמים.
פורסם 2009 במאי 116 שנים לא אמרתי לך בשום מקום שזה עלול לפתור את בעיית קטיעת התקשורת. הצעתי לך לעשות זאת על הדרך.
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר אה אוקיי.אי אפשר להעביר את הנתב לסלון כי נקודת הטלפון הכי קרובה למחשב שם נמצאת איזה 8 מטר ממנו.הרגע בתדקתי בסלון ועוצמת הקשר היא 77% שלא זכור לי מתי פעם אחרונה זה היה. מה שמוזר זה שאין תיקשורת לסלון כרגע.ועוד יותר מוזר: כשחזרה התקשורת והתחלתי לשלוח, עוצמת האות ירדה ל-50 אחוז ככה.
פורסם 2009 במאי 116 שנים תשיג לפטופ ותעשה איתו את הבדיקה.תבדוק על הדרך, אם הרשת האלחוטית שלך היא זו אליה המחשב אמור להתחבר בעדיפות הראשונה והיחידה. התחברות מזדמנת שלו לרשת אחרת, או נסיון לעשות זאת, גם יכול לגרום לבעיה של הניתוקים.
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר אוקיי עשיתי מה שאמרת לגבי שלא ינסה להתחבר לרשתות אחרות (שיהיה בעדיפות יחידה) אבל זה עדיין לא עזר (היה יציב על 1.5-2 מגה לשניה ופתאום ללא שום ירידה הדרגתית זה קפץ ל-0) אנסה להשיג לפטופ ולנסות תודה רבה על העזרה.
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר יש לאחותי מחשב שמחובר אלחוטית גם ושם אין אופציה לWPA2-PSK אלא רק לWPA-PSK אז אני מניח שאחזיר את האבטחה למצב הקודם.
פורסם 2009 במאי 116 שנים תנסה לעדכן אצלה את הדרייבר לכרטיס אל-חוטי, במידה ועדיין אין תמיכה, תעבור ל-WPA-PSK, עדיף בהרבה על מה שהיה קודם.
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר אולי זה צירוף מיקרים אבל מאז ששיניתי ערוץ המהירות נעה בין 1.5-2 מגה.מה שכן עדיין זה מתנתק כל הזמן וזה מעצבן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.