עבור לתוכן

קנית כ מסך 4770

Featured Replies

פורסם

ברשותי המפרט הבא:

מעבד: E6550

לוח: GA-P35-S3L

כ מסך: 2600XT

זיכרון 1 גיגה

ספק Hec TRT 400W

דיסקים קשיחים 320G + 640G

אני רוצה לקנות זיכרון 4G ולהחליף את הכרטיס מסך ל4770

מה דעתכם ? האם הספק יחזיק את המערכת הנ"ל?

תודה

פורסם

לא צריכה להיות בעיה, ההפרשים בין צריכת 4770 ו2600XT לא גדולים אם אני לא טועה.

פורסם

יחזיק מצוין.

פורסם

מיתעלק ,המחשב זולה (שפעם חפרתי בפורום O.c על זה שאניר וצה לשפר אותו טיפה ) הפך להיות המחשב של אחי ואחותי הקטנים (טוב לא קטנים 15-13 ) ,עכשיו הם כבר מזמן לא משחקים משחקים ברשת אז חשבתי אוליי לקנות את הכרטיס ,אני מודע שזה לא מישתלם בעליל לקנות כרטיס כזה למערכת כזו (מעבד סוקט 939 וגיגה וחצי זכרון ).

אז עכשיו השאלה ,האם ספק גנרי (500 וואט ) יחזיק את הכרטיס ,אני משאר שלא ,אבל המחשב צורך מעט מאוד חשמל + לפי הנושא הראשי על הכרטיס ,הכרטיס מקבל כמעט את כל הכוח שהוא צריך דרך חיבור ה pcie לכן ניראה לי שאין בעייה לכחת מתאם לחיבור 6 pin (אין בעייה להשיג )ולחבר אותו לספק .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לעונים :)

שאלתי בתרד אחר אבל לא קיבלתי תשובה

האם ה-4770 חזק מספיק בשביל לעבוד ברזולוציה של FULL HD?

יש לי מסך סמסונג T260HD

פורסם

כן אני משער שהוא חזק מספיק (האמת אני בטוח ),כרטיס מעולה חלש רק במעט מה4850 .

פורסם

^^^ מעט זה יחסי.

לעבוד ברור, לשחק, כן, עם פשרות בהגדרות.

פורסם

מיתעלק ,המחשב זולה (שפעם חפרתי בפורום O.c על זה שאניר וצה לשפר אותו טיפה ) הפך להיות המחשב של אחי ואחותי הקטנים (טוב לא קטנים 15-13 ) ,עכשיו הם כבר מזמן לא משחקים משחקים ברשת אז חשבתי אוליי לקנות את הכרטיס ,אני מודע שזה לא מישתלם בעליל לקנות כרטיס כזה למערכת כזו (מעבד סוקט 939 וגיגה וחצי זכרון ).

אז עכשיו השאלה ,האם ספק גנרי (500 וואט ) יחזיק את הכרטיס ,אני משאר שלא ,אבל המחשב צורך מעט מאוד חשמל + לפי הנושא הראשי על הכרטיס ,הכרטיס מקבל כמעט את כל הכוח שהוא צריך דרך חיבור ה pcie לכן ניראה לי שאין בעייה לכחת מתאם לחיבור 6 pin (אין בעייה להשיג )ולחבר אותו לספק .

(מקפיץ כי לא ענו לי )

תודה

פורסם

מניסיון שלי אני בעל HD2900P ושחקתי עד כה על הגדרות מקסימיליות ברוב המשחקים והכרטיס אינו בC@ כלל.

יש הבדל ענק בין הכרטיס שלי שמשתווה לHD3850 לבין הHD4770.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים