עבור לתוכן

צהרים טובים. שאלה בקשר לHD4770

Featured Replies

פורסם

לאחי הקטן יש מחשב מעט "ותיק" שעד היום הריץ בעיקר משחקים פשוטים ואינטרנט...

הקטנצ'יק התבגר והמשחקים שבהם הוא משחק כעט דורשים כרטיס מסך רציני יותר מהOB שיש לו עכשיו (ATI EXPRESS 200) וחשבתי לשדרג לו זיכרון וכרטיס משך במקום לקנות מחשב חדש

הבנתי מכלל המאמרים והתגובות שקראתי באתר (חייב לציין שזה ללא ספק האתר הטוב ברשת בתחומו) שיש תמימות דעים כמעט מוחלטת שהVALUE FOR MONEY הכי טוב שקיים בשוק היום הוא הHD4770

שאלתי היא כזאת - ראשית האם הלוח הנוכחי יתמוך בכרטיס הנ"ל (המפרט מצורף), ושנית האם הכרטיס הנ"ל בתוספת 2G זיכרון (CL5) והמפרט הנוכחי יריצו לו משחקים מתקדמים כמו שצריך...?

תודה מראש לכל העונים

[attachment deleted by admin]

פורסם

הלוח הנ"ל בהחלט יתמוך בכרטיס מסך הנ"ל. השאלה היא איזה ספק קיים ברשותך :)

חוץ מזה, הייתי ממליץ לך במקום להתעסק עם תאימות של זכרונות וCL שונים בינהם, תוציא את ה512 שיש לך ותקנה קיט של 4 ג'יגה. ההבדל בין 2 ל4 בDDR2 לא כ"כ משמעותי..

עריכה קטנה : אני שם לב שזה לא PCI-E 2.0 אז הכרטיס יעבוד בצורה איטית יותר אבל הוא עדיין יעבוד הרבה יותר טוב ממה שקיים כרגע.

פורסם
  • מחבר

אני בכל מקרה הולך להעיף את ה512 ולהוסיף 2 או 4 GB

הספק הוא ספק פשוט 350W

האם הוא יסחוב את הכרטיס? והאם משחקים ירוצו בצורה סבירה עליו? המשחקים לא חייבים לרוץ בהגדרות מקסימליות...גם בינוניות יהיו בסדר, במיוחד בהתחשב בעובדה שהוא עושק לי את הלפטופ ומשחק בו בהגדרות מינימליות

פורסם

לדעתי במדיום בהחלט אבל אני לא ממש מבין בהבדלים בין PCI-E 1 ל 2 ככה שאולי כדאי שתחכה לדעה של מישהו שמבין בזה יותר ממני :)

פורסם
  • מחבר

תודה בכל מקרה. אני אמתין לתגובות נוספות של התותחים פה.

פורסם

לצערי, הספק שלך לא בטוח שיסחוב כרטיס כזה.

והמעבד שלך יגביל אותו במקרים רבים.

פורסם

יש לך צוואר בקבוק רציני בכל המערכת. כרטיס מסך יותר מאשר HD4650 לא ינוצל בשום משחק, זאת מפני

שכבר במעבד אתה נתקל בבעיות. לא תוכל להריץ משחקים חדשים כי המעבד מגביל אותך, כך שההוצאה

על כרטיס מסך חזק כמו HD4770 כל כך מיותרת. לדעתי שדרג את כל המחשב או לא בכלל, לא שווה לך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה.

יש לך המלצה לכרטיס מסך שיהיה בכל זאת אידיאלי למפרט הנ"ל פלוס 2GB זיכרון?

הוא לא חייב להריץ את המשחקים הכי כבדים או לרוץ ברמת הגדרות גבוהה...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

עד כמה ההבדל הוא משמעותי בין 4650 512MB ל4650 1GB...? מכיוון שאני בחנויות מסוימות שההפרש בינהם הוא בסך הכל 40 ש"ח

פורסם

אין הבדל אבל מה שמשמעותי זה ה - GDDR3 לעומת GDDR2.

זיכרון מהיר יותר משפיע על הביצועים והנפח לא משפיע (ברמה הזאת של הכרטיסים בכל אופן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים