עבור לתוכן

בעיה | לוח אם נהרס?

Featured Replies

פורסם

שלום אני צריך עזרה לדעת אם יש בעיה ומה ניתן לעשות איתה...

בזמן האחרון הופיעו מספר תקלות עם המחשב שלי, טמפ' גבוהות בעיות עם הכרטיס קול בעיות עם הכרטיס רשת ובעיות עם הUSB באותו איזור..

ניסיתי לפרמט את המערכת ופירמטתי, הורדתי מאסוס את הדרייברים האחרונים שמתאימים לויסטה אך בכל זאת יש בעיות שונות ושחוזרות על עצמן

הבעיות העיקריות הם:

-התנתקויות פתאומיות מהרשת לבערך 10 שניות (מה שגורם להרבהה לאגים במשחקים)

-בעיות עם הקול והמיקרופון (הופיעו רעשים מוזרים ברקע ואנשים שאני מדבר איתם בתוכנות כמו ונטרילו מתלוננים מהרעש שיוצא לי מהמיקרופון)

הבעיה היא לא עם המיקרופון ולא עם האוזניות.. ניסיתי את שניהם על מחשב אחר והכל פעל מצויין.. אם זאת ניסיתי לחבר מיקרופון אחר למחשב שלי והרעשים קיימים בכל זאת..

-USB החיבורים האחוריים שלי נדפקו לגמרי חלקם פועלים וחלקם לא.. השתמשתי במפצל לעוד 4 יואסבי דרך החיבור הקדמי, ברגע שאני מחבר משהו לאחורי זה אומר שמשהו לא תקין ושאני ינסה להוציא את ההתדן ולהחזירו..

הדגם של הלוח אם שלי הוא:

ASUS P5VD2-MX

תודה רבה, אלון.

פורסם

נראה שהלוח נדפק כי ניסית כל דבר אפשרי אחר.

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו?

פורסם

-התנתקויות פתאומיות מהרשת לבערך 10 שניות (מה שגורם להרבהה לאגים במשחקים)

זה לא בטוח בעיה של כרטיס רשת זה גם יכולה להיות בעיה בראוטר או בכבל.

-בעיות עם הקול והמיקרופון (הופיעו רעשים מוזרים ברקע ואנשים שאני מדבר איתם בתוכנות כמו ונטרילו מתלוננים מהרעש שיוצא לי מהמיקרופון)

הבעיה היא לא עם המיקרופון ולא עם האוזניות.. ניסיתי את שניהם על מחשב אחר והכל פעל מצויין.. אם זאת ניסיתי לחבר מיקרופון אחר למחשב שלי והרעשים קיימים בכל זאת..

תקלת כרטיס קול.

-USB החיבורים האחוריים שלי נדפקו לגמרי חלקם פועלים וחלקם לא.. השתמשתי במפצל לעוד 4 יואסבי דרך החיבור הקדמי, ברגע שאני מחבר משהו לאחורי זה אומר שמשהו לא תקין ושאני ינסה להוציא את ההתדן ולהחזירו..

האם יש סימני קריאה צהובים במנהל ההתקנים ?

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי שזה הראוטר לכן החלפתי אותו..

הכרטיס קול כנראה הבעיה באמת..

היואסבי מראה סימנים תהובים וגם שאני מוכן את מנהל ההתקנים ומכניס את ההתקן מחדש הבעיה מופיעה..

פורסם

תממש אחריות על הלוח אם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים