עבור לתוכן

חיבור הרד דיסק נייד לטלויזיה

Featured Replies

פורסם

יש לי הרד דיסק נייד עם יציאת USB

האם ניתן לחברו לטלויזיה/dvd

כדי לצפות בסרטים? אם כן כיצד?

תודה

פורסם

ניתן לחבר אותו לנגן DVD במידה ולנגן יש חיבור USB ובמידה וישנה מחיצה במערכת קבצים FAT32.

פורסם

...ובמידה שיש להרד דיסק המדובר חיבור כוח חיצוני או לחילופין הDVD מספק את הזרם הדרוש דרך הUSB (ממש לא כולם), ובמידה שהמכשיר יודע לקרוא דיסקים בנפח הנדרש...

פורסם

חיבור כח חיצוני: נו זה לא ברור? יש לו דיסק קשיח חיצוני, אם יש לו שנאי אז זה חלק בלתי נפרד ממנו. אני צריך לציין בפניו שהוא חייב אותו אם הוא חלק ממנו? לא.

כח מחיבור USB: הממשק הזה הוא תקן, זה אוניברסלי.. כל מקום שתראה חיבור USB ישנן כל היכולות שיש לחיבור USB שבלוח אם.

על הסעיף האחרון: הנגן עצמו לא מוגבל בנפח של הדיסק הקשיח אלא רק במערכת הקבצים שהדיסק משתמש בה.

פורסם

חיבור כח חיצוני: נו זה לא ברור? יש לו דיסק קשיח חיצוני, אם יש לו שנאי אז זה חלק בלתי נפרד ממנו. אני צריך לציין בפניו שהוא חייב אותו אם הוא חלק ממנו? לא.

כח מחיבור USB: הממשק הזה הוא תקן, זה אוניברסלי.. כל מקום שתראה חיבור USB ישנן כל היכולות שיש לחיבור USB שבלוח אם.

על הסעיף האחרון: הנגן עצמו לא מוגבל בנפח של הדיסק הקשיח אלא רק במערכת הקבצים שהדיסק משתמש בה.

דיסקים של 2.5" אינם באים עם ספק כוח, ומנסיון - ממש לא כל DVD מספק את הזרם הדרוש להם כדי לעבוד דרך הUSB. בנוסף, אני לא זוכר כרגע דגמים אבל ראיתי מכשירי DVD שיודעים לקרוא רק עד נפח מסויים ורק מהמחיצה הראשונה (אם יש יותר מאחת).

פורסם

מהנסיון שלי כל USB הוא USB, אין הבדל בניהם.. אם תקן USB מספק 5V אז הוא מספק את המתח הזה, לא פחות ולא יותר.

לגבי ה-2.5 אינץ', זה ברור שהם מגיעים ללא שנאי, אז מה? מה הנקודה פה? אם יש לו דיסק קשיח 3.5 אינץ' עם מארז אז יש לו גם שנאי, אז למה אתה מציין זאת כדרישה? זה כמו לומר שבשביל להפעיל עכבר מחשב חוטי אתה חייב חוט. הרי החוט מגיע עם העכבר, אז זו לא דרישה.

לגבי הנפח, אני לא נתקלתי בזה- אבל לפעמים על מארזים חיצוניים יש הצהרה של עד נפח מסוים, אני מניח שזה קשור לבקר ולמתח שהוא מספק.

פורסם

מהנסיון שלי כל USB הוא USB, אין הבדל בניהם.. אם תקן USB מספק 5V אז הוא מספק את המתח הזה, לא פחות ולא יותר.

אני לא יודע האם מדובר במתח או בזרם, אבל אני יודע בוודאות גמורה ומנסיון שלא רק שיש DVD שלא מספקים את ה WATTAGE שדרוש להפעלת הארד דיסק חיצוני, אלא שיש אף לוחות אם שיש להם את אותה הבעיה בחיבורי USB מסויימים, בד"כ אלה שמתחברים ליציאות הקדמיות במארז.

ברור שדיסק עם שנאי דורש שנאי - אבל זה ממש לא המקרה. למה אתה חוזר על זה כל פעם? האם הWD MY PASSPORT שלי הגיע עם DVD תואם או לפחות איזשהו אזכור של הבעיה המתוארת? לא, נכון? וזה ממש לא טריוויאלי...

פורסם

ברור שדיסק עם שנאי דורש שנאי - אבל זה ממש לא המקרה. למה אתה חוזר על זה כל פעם? האם הWD MY PASSPORT שלי הגיע עם DVD תואם או לפחות איזשהו אזכור של הבעיה המתוארת? לא, נכון? וזה ממש לא טריוויאלי...

לא הבנתי מה אמרת כאן. :nixweiss:

פורסם

לגבי ה-2.5 אינץ', זה ברור שהם מגיעים ללא שנאי, אז מה? מה הנקודה פה? אם יש לו דיסק קשיח 3.5 אינץ' עם מארז אז יש לו גם שנאי, אז למה אתה מציין זאת כדרישה? זה כמו לומר שבשביל להפעיל עכבר מחשב חוטי אתה חייב חוט. הרי החוט מגיע עם העכבר, אז זו לא דרישה.

לגבי הנפח, אני לא נתקלתי בזה- אבל לפעמים על מארזים חיצוניים יש הצהרה של עד נפח מסוים, אני מניח שזה קשור לבקר ולמתח שהוא מספק.

זרם USB מוגבל עד 100mA, עכשיו תסביר לי איך הוא אמור לספק 5V אם יש לך צרכן שדורש לצורך עבודה שלו 200mA, הוא פשוט לא יעבוד...

בגלל זה לפעמים אתה רואה שיש כבל USB מפוצל לשניים כאשר אחד מהם משתמש רק בכוח חשמלי נוסף.

יש גם יציאות מיוחדות שבעלות כוח רב יותר Powered USB.

פורסם

נתקלתי בזה בנגנים גנריים זולים, הם פשוט לא מספקים מספיק מתח. הבעיה עם חיבורי הUSB הקדמיים בלוחות האם הוא שבגלל שיש כבל מאריך

פנימי (בניגוד לאחרויים שמחוברים ישירות) שלא תמיד מסוכך טוב נוצרות הפרעות שגורמות לבעיות בזיהוי הדיסק. לכן יש חלק ממארזי הרדיסקים

עם 2 חיבורי USB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים