פורסם 2009 באפריל 2916 שנים אני מתכוון זהים לגמרי במפרט, כולל נפח כאשר מותר שיהיו מיצרנים שונים?או שאולי צריך שגם מס' הדגם יהיה זהה?
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים זה תלוי בסוג ה RAIDRAID 0, 1, 0+1 מדובר בסוג של מאסט... המערכים המתקדמים יותר כגון 5 ו 10 אתה יכול לשים דיסקים באיזה גדלים שאתה רוצה... 80 עם 120 ועוד רפטור אחד ואיזה צ'יטה (אם אתה מצליח לשלב בין שני בקרים ולגרום לשרת שלך לעשות RAID תוכנתי...)בהצלחה
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים זה לא משנה, בכל RAID הדיסקים יעבדו על המכנה הנמוך ביותר מבחינת הנפח.טעות בידך... המערכים הראשונים שהזכרתי יש סיכוי סביר שדיסקים שונים יפגעו ביציבות המחשב.המערכים החדשים מסוג RAID 5 או 10... נבראו בדיוק בשביל הצורך של הבחור הנ"ל...בדוק אותי
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים לא צריך לבדוק אותך... אתה טועהבתור אחד שיושב עם רייד5 עם בקר יעודי, למדתי קצת על רייד לפני שהשקעתי את כל הכסף שלי בפתרון הזה.רייד, כל רייד משתמש בנפח הכי קטן מבין הקשיחים כגודל של כל הקשיחים. אף אחד לא עושה את זה מהסיבה שזה בזבוז של שטח אחסון ולכן לרוב משתמשים בדיסקים זהים במערכי רייד
פורסם 2009 במאי 116 שנים לחלק מהבקרים היעודיים יש אפשרות לנצל את שטח הדיסק שלא נמצא במערך הRAID בתור כונן לוגי נוסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.