עבור לתוכן

כרטיס מסך לרזולוציה 1280x1024 ?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. אני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ואני לא רוצה לזרוק סתם כסף.

אני משתמש במסך 19' עם רזולוציה 1280x1024.

אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים:

HD 4670, HD 4770 ו HD4850/GTS250 .

כמובן שהיקרים יותר טובים יותר, אך כמו שאמרתי מכיוון שאני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ולכן אני לא בטוח שיש לי צורך בכרטיסים היקרים יותר.

איזה כרטיס יספיק לי במידה ואני רוצה לשחק ברזולוציה הנ"ל על HIGH במשחקים החדשים יותר ?

תודה.

עריכה:

שכחתי לציין שאני לא מתכנן OC.

פורסם

תוסיף תקציב לכותרת ומפרט להודעה הראשית.

פורסם

לדעתי כל קניה של כרטיס חדש חוץ מה HD4770 תהיה קניה לא חכמה...

באמצע\סוף הקיץ הזה הסדרה החדשה של ATI אמורה לצאת , אמנם אנחנו לא יודעים מה היא צופנת חוץ מDX11 אבל עדיף לחשוב קדימה... אז תשקיע ת550 שזה יחסית סכום נמוך (חצי מהסכום המבוקש עבור הכרטיסים המובילים) בשביל כרטיס שכזה. לא כדאי לקנות HD4850 עכשיו שיתיישן משמעותית תוך 3 חודשים. (הוא כבר קיים עוד מעט שנה)

(בנוגע לDX11, לא להיבהל - יש בקושי משחקים בDX10 אז בשנה וחצי הקרובות לא סביר שיהיה אפילו משחק DX11 אחד... שוב פעם - טרנד שיווקי)

פורסם

חד משמעי 4770

הכרטיס הכי כדאי למחיר שלו! Best performance 4 money

פורסם
  • מחבר

תוסיף תקציב לכותרת ומפרט להודעה הראשית.

אם הייתה קורא את ההודעה הייתה רואה שאין תקציב לכרטיס מסך, אני מחפש משהו שיתאים לצרכים שלי במינימום מחיר.

ז"א שאני מעדיף לקנות את הכרטיס היותר זול במידה והוא יספק אותי אך אם לא אני יקנה את היקר יותר.

המפרט עדיין לא מגובש אך אני לא חושב שזה יצור בעיה מכיוון שהמחשב חדש(כנראה e8400, 4GB וכו וכו ככה ששאר המפרט לא יצור בעיה).

פורסם

עצה שלי, קח ספק איכותי מודולרי. איזה 550 ככה שיהיה לך לתמיד... וגם אם תרצה לשדרג בקיץ...

פורסם
  • מחבר

עצה שלי, קח ספק איכותי מודולרי. איזה 550 ככה שיהיה לך לתמיד... וגם אם תרצה לשדרג בקיץ...

זה לא כל כך קשור לדיון אבל 550 ? זה המון...

לפי מה שראיתי בדיונים של פורום מארזים/ספקים 400-450 יותר ממספיק במידה ולא מתוכנן OC רציני.

רוב הדיונים שם מדברים על כרטיסים מסדרת 48xx שלפי מה שהבנתי צורכים יותר חשמל מה 4770(שכרגע הוא הממולץ ביותר פה) ככה שנראה לי זה באמת מוגזם ומיותר ...

פורסם

לך על ה - HD4770, משאיר לך גם מרווח ביטחון כי הוא חזק גם ב - 1680X1050.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים