עבור לתוכן

ייעוץ בבחירת לוח אם

Featured Replies

פורסם

אז ככה רכשתי מחשב חדש מאייבורי לפני כ4 חודשיםםם בקיצור היו מלא בעיות בו וזה (דרך אגב באמת כמו שאמרו כאן לא להתקרב לחנות הזו)

בפעם הראשונה אמרו לנו הזכרונות דפוקים בפעם השנייה חזו שוב אותן הבעיות והפעם אמרו לנו הלוח דפוק בפעם השלישית אמרו לנוו הלוח לא מתאים לרכיבי חומרה בקיצור פה ושםם אחריי המכתב ששלחנו להם וזהה הסכימו להחליף לחדששש אך לא לאותו לוח כי אמרו שהוא לא מתאים (איך הז הגיוניי הרייי הזכרונות תומכים ב mhz של הלוח) בקיצוררר רוצים להחליף לנו עכשיו ל msi p45 platinum כדאי?:]

המפרט שלי הוא:

E8500 INTELמעבד

GEIL 4 GB EVIONE 800MHZ DDR2 זכרונות

כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT

SEGATE 500 GB דיסק קשיח

asus p5q pro לוח אם

פורסם

הלוח אמור לתמוך בכל הרכיבים שם, אני לא מבין מה הבעיה. אני במקומך הייתי מבטל את העיסקה איתם וקונה מחנות אחרת.

אם אתם לא יכולים לבטל, הלוח של MSI בסדר, אפילו יותר מבסדר.

פורסם
  • מחבר

תקשיב הם רצו להשים לנו את ה p5q pro אבל אמרו שהוא לא מתאים לחומרה וואלה זה לא הגיוני כי הכל מתאיםםם לא מבין באמת אבל ררגע אתה אומר msi יהיה ברמה של הלוח של asus?כי וואלה הלוח הזה יקר מהקודם ב400 שקל ולא מבין על מה הם כמעט אותו דבר..(ולא הוספנו שקל הם שמים חדש )

פורסם

ללוח הזה יש הרבה פיצ'רים, אבל מה זה חשוב המחיר שלו, העיקר שאתה מקבל אותו בלי להוסיף כסף.

MSI ברמה של אסוס.

פורסם
  • מחבר

תקיב גם ככה זה חרא חברההה והיצאו לנו את המיץ אז עזוב אמרו פה ברמה של אסוס ולוחחחחח טוב מאודד אז לאצריך לעשות עוד פעם הלאגן ולהתעצבן וחוץ מזה במה הלוחות שהצעת כאן יותר טובים מהלוח של msi הנ"ל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים