פורסם 2009 באפריל 2916 שנים שלום , אני רוצה לנקות אבק מתוך המארז מרכיבי המחשב .. כרטיס מסך וכו' .עם מה אני עושה את זה ?מה הכי בטוח ונוח ?
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים אני אישית פשוט מנקה עם פן את הדפנות של הרכיבים, נוגע במארז עם הידיים כדי שלא יצא לי חשמל סטטי על אחד הרכיבים (בחיים לא קרה לי, אבל ליתר בטיחות).מדי פעם אני פותח תכרטיס מסך ומנקה גם מאבק עם לחץ אוויר...
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מחבר מאיפה אני קונה ספריי לחץ אוויר ?ויש ספריי לחץ אוויר מיוחד לרכיבים או פשוט ספריי לחץ אוויר ?
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-ComuterCleaning&DB1049396=1051967או בחנות מחשבים ליד הבית ואפילו יצא לי לראות בסופר
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים עולה 30 שקל לרוב בחנויות כמו ACE וכו'...נגמר דיי מהר אז תשתמש בו כמו שצריך ואיפה שצריך.וזה ספרי פשוט אין שם איזה חומרים נוספים חוץ מאוויר ואולי גז כלשהו שדוחף את זה החוצה לא יודע..בכל מקרה זה לא משפיע על הרכיבים, לזה זה נועד
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים לא ממש אויר זה יותר בוטאן ופרופאן, מעניין אם לגז מצתים יהיה את אותו האפקט.. הוא מכיל בוטאן בלבד אבל גם הרבה יותר זול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.