עבור לתוכן

מה אתם אומרים על לינוקס בנוסף לוינדווס?

Featured Replies

פורסם

אמממ... יש לי שתי מחיצות ואני עובד עם XP אז חשבתי שאולי אני אתקין לינוקס במחיצה השניה...

מה אתם אומרים על זה מסובך לא מסובך, כדאי לא כדאי וכד'...

תודה לכל העונים ;)

פורסם

אני אישית לא ממליץ לך להיתעסק עם לינוקס סתם כדי לשחק כי אין ממש מה לחפש.

לינוקס היא מערכת לעבודה, שמאוד טובה למתכנתים(שלא רוצים להשקיע כסף בתוכנות עריכה לשפה שאותה הם לומדים\יודעים) לא למשחקים,זה לא אומר שלינוקס לא מפעילה מישחקים שמותאמים לה טוב.

אם אתה גיימר כבד ולא ממש מעניין אותך להשקיע זמן בלמידה אני ממליץ להישאר עם וינדוס. אלה אם אתה רוצה לילמוד לינוקס או שאתה יודע שפת תיכנות, כי ללינוקס יש הרבה כלים חינמיים למתכנתים.

חוץ מזה חלק מהחומרה לא נתמכת בלינוקס ורוב המישחקים לא עובדים בלינוקס(ולא, אמולטורים זה לא פיתרון טוב).

אם אתה בכל זאת רוצה להיתנסות עם לינוקס אני ההיתי ממליץ לך להוריד את ההפצה של MANDRAKE.

MANDRAKE היא ההפצה הכי ידידותית למתחילים שאני מכיר...

מקווה שעזרתי...

פורסם
  • מחבר

הבנתי...

תודה.

פורסם

אני לא מסכים.

לדעתי לינוקס כבר הרבה לפני הזמן את הקמה של להיות מערכת הפעלה למתכנת בלבד.

אני מסכים איתך בזה שאם אתה גיימר כבד אין לך מה לחפש בלינוקס אבל אם משחק משחקים מידי פעם ופשוט רוצה מערכת יציבה או פשוט משעמם לך ואתה רוצה ללמוד משהו חדש, אני מציא להתקין.

פורסם

גם אני לא מסכים עם Slim Shady,

אני התקנתי לינוקס בשביל ללמוד אותה, תמיד טוב ללמוד דברים חדשים.

ומצאתי בה דברים מעניינים כמו משחקים קטנים, תוכנות עריכה נחמדות וגם עורכים כמו שאמרת.

אני כרגע עובד עם Mandrake9.0, אני רוצה לעבור ל-RedHat אמרו לי יותר טובה ויותר רצינית...

למישהו יש המלצה? {ושאני אוכל להתקין בה אינטרנט, המודם שלי תומך בדקתי את זה}

מתן.

פורסם

רד האט הרבה יותר רצינית, הרבה הרבה יותר רצינית.

תוכל להורי קובת ISO מהאתר הבא:

www.linuxiso.org.il

ולא כדאי להתעסק עם לינוקס אם לא מבינים קצת במערכות הפעלה.

פורסם

גם אני לא מסכים עם Slim Shady,

אני התקנתי לינוקס בשביל ללמוד אותה, תמיד טוב ללמוד דברים חדשים.

משעמם לך ואתה רוצה ללמוד משהו חדש, אני מציא להתקין.

ומה אני אמרתי?!!?!? " אלה אם כן אתה רוצה לילמוד או שאתה יודע שפת תיכנות" >:(>:(>:(

פורסם

לSLIM הביצועים של לינוקס בOPENGL טובים בול כמו של וינדוס ויש מספר לא קטן של משחקים שנבדק שעובד בצורה טובה מאוד על לינוקס

פורסם

אני ממליץ לך להתקין לינוקס. תמיד כדאי להתנסות בדברים חדשים ולהתרענן...

מה גם שאתה יכול ללמוד הרבה במערכות הפעלה, תוך כדי התנסות על לינוקס.

אגב, יש ללינוקס כמה משחקי רשת מ-ע-ו-ל-ים שעובדים בה טוב יותר מאשר בווינדואוז. משחקים כמו Quake3, UT2003, America's Army ו-WateRace. משחקים מאוד טובים.

אגב, שיידי - אתה טועה. לינוקס היא האמא של כל הדרייברים. היא מזהה לך את כל החומרה אוטומטית לפחות כמו ב-XP... יש לה בעיות עם מס' מודמים שמתחברים ישירות ללוח האם ללא כרטיסי רשת (מודמי PCI, WinModem, USB), אבל למי שיש מודם רשת - אין שום בעיה שייתמך בלינוקס.

פורסם

אין שום סיבה לא לנסות להתקין לינוקס במקביל, מקסימום לא תמצא שום עניין ותמחק אותה.

כמה דברים חשובים

-

לינוקס לא מתקינים על מחיצה קיימת, ללינוקס סוג שונה של מחיצות שנוצרות בהתקנה וצריך מקום פנוי ללא מחיצות על ההארדיסק.

לינוקס משנה את הMBR, אתה צריך לדעת איך לתקן אותו אם אתה מוחק את המחיצות של הלינוקס (fixmbr מה- recovery console של XP).

כדי ללמוד לינוקס, אתה לא חייב להתקין אותה, לפחות בהתחלה - קיימות הפצות לינוקס שנקראות LiveCD שניתן להריץ אותן ישירות מהCDROM, הנפוצה ביותר היא Knoppix LiveCD, ויש אחת ישראלית שכולה עברית ומיועדת לתלמידים מבוססת knoppix שנקראת "כינרת", ובדיוק השבוע יצאה לה גירסה חדשה - www.linux-kinneret.org

ובכלל, לפני שאתה מתחיל להתקין דברים, תלמד קצת יותר על מה זה לינוקס, מומלץ להתחיל ב www.whatsup.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים