עבור לתוכן

תצוגת מיילים באאוטלוק 2007

Featured Replies

פורסם

שלום כולם וחג שמח

אני עובד עם האאוטלוק לצורך סנכרון אנשי קשר ויומן ואני רוצה גם להשתמש בו לקבלת מיילים.

יש לי כמה חשבונות מייל Gmail, Hotmail, Yahoo.

האם יש אפשרות באאוטלוק שהמיילים יתקבלו כמו בג'ימייל? -אני רוצה שהמיילים באותו עניין ירוכזו ביחד. (הסברתי את עצמי טוב?) בגימייל יש את הקטע שהוא מחבר את כל המיילים אם אותו נושא ביחד ובצד רשום כמה מיילים יש באותה שיחה.

תודה רבה וחג שמח

לירן

פורסם

אם אתה שואל האם ניתן למיין מיילים באוטולוק 2007 לפי נושא ...אז התשובה היא כן

אם אתה שואל האם ניתן למייל מיילים באוטלוק 2007 לפי נושא רק מאותו שולח אז התשובה היא כן

ובגדול כל מה שאפשר בGMAIL אפשר פחות/יותר לעשות באוטלוק ...

פורסם
  • מחבר

אם אתה שואל האם ניתן למיין מיילים באוטולוק 2007 לפי נושא ...אז התשובה היא כן

אם אתה שואל האם ניתן למייל מיילים באוטלוק 2007 לפי נושא רק מאותו שולח אז התשובה היא כן

ובגדול כל מה שאפשר בGMAIL אפשר פחות/יותר לעשות באוטלוק ...

אני לא רוצה למיין. אני רוצה שכאשר מתקבל מייל ממישהו ששלחתי לו מייל אני אראה את התגובה שלו בconversation עם המייל ששלחתי לו.

כאשר אני מקבל מייל ממישהו ועונה לו אני רוצה שהם ירוכזו ביחד וכך גם המשך השיחה...

http://www.petroleumjelliffe.com/2006/02/make-outlook-work-like-gmail

אמנם המדריך מיועד לגרסאות ישנות של אאוטלוק, אבל אני מניח שאפשר לעשות דבר דומה גם ב-2007.

נכנסתי למדריך ויישמתי את הכל.

אבל יש בעיה: האאוטלוק לא מציג אפילו קרוב לפונקציונליות של גימייל. ברגע שעשיתי שלח קבל המייל ששלחתי מופיע בשיחה אחת והמייל שקיבלתי כמענה הופיע בשיחה אחרת. עשיתי גם קיבוץ לפי שיחות ואז לפי תאריך אבל הוא לא מציג לי את הדברים כמו שצריך.

אני לא יודע מה ואיך. אבל כשאני מקבל בגימייל מייל בתפוצה גדולה ומישהו עונה לכולם (reply all) אז הוא מצרף את זה מייד לאותה שיחה. וכשאני שולח מייל הוא לא מופיע לי באינבוקס אבל כשאני מקבל תגובה אז הוא מצרף לי את שני המיילים (וכמובן את כל המשך השיחה) באינבוקס.

הצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך? הבנתם למה התכוונתי?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, די הצלחתי...

עכשיו נשארה לי בעיה אחרת:

אם יש לי כמה הודעות עם אותו נושא אז הוא מחבר אותן יחד, גם אם זה לא אותה שיחה.

לדוגמא, אני סטודנט, אז כשאני שולח מייל למרצים אני כותב "לירן רובין, המרכז הבינתחומי" בנושא ובגוף ההודעה רושם את כל העניין.

אז עכשיו יש לי עשרות הודעות באותה "שיחה" על פי אאוטלוק בעוד בפועל (ועפ"י גימייל) יש כמה שיחות ובכל אחת כמה הודעות.

נכון שאפשר לעשות גם מיון לפי אנשי קשר אבל אם אני שולח מייל נגיד גם למרצה וגם למתרגל אני רוצה שהתגובות משניהם יחוברו לאותה שיחה (שוב, כמו בגימייל)

מישהו הבין למה אני מתכוון?

תודה רבה וסופש נעים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים