עבור לתוכן

מחפש שם של סרט שכולל חיילים שמהונדסים גנטית

Featured Replies

פורסם

ראיתי אותו לפני המון זמן, מה שאני זוכר, הוא שהיו חיילים שאומנו מגיל צעיר, החלשים שביניהם מתו.

אחרי מספר שנים שהתבגרו, האיגוד הציע חיילים אחרים מהונדסים גנטית והרבה יותר טובים מהם.

לאחר מכן האיגוד זרק את החייל המסויים והלא מהונדס גנטית לאיזה כוכב זבל - ששם הוא התחבר עם אנשים או משהו כזה ונלחם באלה שמהונדסים גנטית.

מישהו זוכר את השם של הסרט? (אני זוכר שזה היה עם חייל שדומה לאיוון דראגו [ וזה כנראה לא הסרט "חייל אוניברסלי" ] )

פורסם
  • מחבר

אתה גדול! :yelclap:

תודה.

פורסם

זה לא חייל אוניברסלי,אבל בסרט הזה דווקא כן היה מישהו שדומה לאיוון דראגו-דולף לונדגרן,השחקן מרוקי 4 ומחייל אוניברסלי.

פורסם

אתה גדול! :yelclap:

תודה.

אין לך שם משתמש ? זה רק אצלי ככה ?

פורסם

אין לך שם משתמש ? זה רק אצלי ככה ?

גם אצלי ???

פורסם

הסרט נקרא בעברית "חייל קטלני", למיטב זכרוני.

(חייל אוניברסלי זה סרט אחר, של ואן דאם)

פורסם

גם אצלי ???

מנהלים מישהו?

פורסם

נראה לי הוא שינה לבד את ה00000 ל" "

פורסם

יש סדרה מעולה בשם "מלאך שחור"

ואני ממליץ על הסרט "Soldier".

פורסם

יש גם סרט אחד מצויין שניקרא T.E.L.E.T.A-BIZ

מסופר שם על קבוצת חיילים שעברה כמה ניסויים במטרה לבנות את חייל המודיעין האולטימטיבי, למען ביצוע המטרה הזאת בביטנם הושתלו מיני פלאזמות ובראשיהם הושתלו אנטנות וציוד לתפיסת גלי רדיו. בשביל הסוואה עורם הוחלף לעור סינטטי בצבעים שונים ובשביל לחסוך כסף שינו להם את הקיבה כך שהם יאכלו רק במבה.

עזרתי?

פורסם

יש גם סרט אחד מצויין שניקרא T.E.L.E.T.A-BIZ

מסופר שם על קבוצת חיילים שעברה כמה ניסויים במטרה לבנות את חייל המודיעין האולטימטיבי, למען ביצוע המטרה הזאת בביטנם הושתלו מיני פלאזמות ובראשיהם הושתלו אנטנות וציוד לתפיסת גלי רדיו. בשביל הסוואה עורם הוחלף לעור סינטטי בצבעים שונים ובשביל לחסוך כסף שינו להם את הקיבה כך שהם יאכלו רק במבה.

עזרתי?

אתה מוכן בבקשה להפסיק לחשוף סודות מדינה?

פורסם

טוב בשביל הבאלאנס אני אגלה שחמאס מצאו דרך לשתול למפקד חמאס מוח של כלב בשביל שהוא לא ירגיש כאב... את תופעות הלוואי אפשר ליראות על "NO16" או בשמו הטלוויזיאוני- חסן נאסרללה.

פורסם

טוב בשביל הבאלאנס אני אגלה שחמאס מצאו דרך לשתול למפקד חמאס מוח של כלב בשביל שהוא לא ירגיש כאב... את תופעות הלוואי אפשר ליראות על "NO16" או בשמו הטלוויזיאוני- חסן נאסרללה.

תלמד לפרוש בשיא...

פורסם

תלמד לפרוש בשיא...

:goodposting:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים