פורסם 2009 במאי 116 שנים תנסה גם את זה:http://www.foxconnchannel.com/support/downloads_detail.aspx?ID=en-us0001235נ.ב.- הציעו לך הרבה דברים שדילגת עליהם. אני מציע שתקרא שוב את הדיון ותעבור על כל האפשרויות.
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר עברתי על כול האפשריות בגלל זה זה משגע אותי והלינק שהבאת לי לא עוזר אני משתגע מה כן יזור בבקשה אנא תעזרו לי חברים
פורסם 2009 במאי 116 שנים תפרט על כל הצעדים שנקטת ומה הייתה הבעיה בכל אחד מהם. לומר שהקישור לא עוזר לך - זה לא אומר כלום. מה אני אמור לחשוב? אולי אתה בכלל לא יודע מה לעשות עם הקישור הזה?
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר ניסתי לפרמט לא הלך ניסתי שיחזור לא הלך ניסתי ריבוט לא הלך נסיתי למחוק את כל הדרייבים של הקול לא הלך הורדתי כמה וכמה סוגים וזה עשוה לי שגיאה בהתקנהה אני משתגע תעזרו לי בבקשה
פורסם 2009 במאי 216 שנים כבר הצעתי את זה קודם, אבל אני אגיד את זה שוב:אם ההתקנה הרגילה מראה שגיאה, כנס למנל ההתקנים (התחל - > הפעלה - > devmgmt.msc ), תמחק את כל ההתקנים של הקול / מולטימדיה (כפתור ימני - > Uninstall / הסר התקנה ). ותבצע הפעלה מחדש.כעת, ה-Windows יזהה מחדש את החומרה, ויבקש להתקין אותה. יפתח לך אשף הוספת החומרה, תמשיך איתו, ותן לו את המיקום של הדריבר (אם זה על דיסק, אז תן לו את הדיסק). ואז הוא יבצע התקנה / העתקה של הקבצים הנדרשים.אם לא הבנת את ההסבר, אז עדיף שתפנה לבעל מקצוע, או שתקרא לחבר שמבין טיפה שיעשה לך את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.