עבור לתוכן

כרטיס מסך ראדיון 4870 של SAPPHIRE כנראה דופק לי את כל המשחקים!

Featured Replies

פורסם

לדעתי על תישבור את הראש, לך לחנות ממנה קנית את הכרטיס !!!

פורסם

החברה עצמה הוציאה ת'עידכון הזה אז מה הבעיה?!

ובדקתי את הסריאל והתאריך וגרסאת הביוס מול אותם הפרטים של הכרטיס התקול.. ככה שאני חייב לעדכן ]=

אבל לא מצליח לי

ידידי, אל תכעס עלי..אני מייעץ לך לטובתך.

בהצלחה.

אגב, יש לך לינק למה שציינת?

פורסם

http://www1.sapphiretech.com/at/support/drivers.php

בדף הדריבר של ה-4870 יש את הביוס להורדה עם הוראות.

ותאמין לי יותר טוב שילמד בעצמו לעדכן ביוס מאשר שישלח את זה לאיזה אדיוט בחנות מחשבים שישלח את הכרטיס ליבואן שיעדכן לו ביוס בשבועיים.

חוץ מזה, אף אחד לא "המליץ" לו לעשות את זה. הוא ביקש עזרה להיכנס ל-dos prompt ע"מ לבצע flash, וזה בדיוק העזרה שניסיתי לספק.

אי אפשר לפשל פה אם הוא מצליח להכנס ל-dos, הסיכון העיקרי הוא הפסקת חשמל. אם בשביל זה עדיף להסתבך עם חנויות, שהוא יחליט.

כמובן שבלי קשר לביוס, יכול להיות שהכרטיס עצמו באמת תקול... אבל מבחינתי מימוש האחריות זה מוצא אחרון.

פורסם

איפה הלינק לעידכון הביוס?

שלחת לי לינק לעידכון דרייבר..ויש הבדל :P

פורסם

אם אתה בוחר את ה 4870 אז ההורדה הראשונה שלו היא עדכון ביוס (בנוסף לדריבר)

אני פשוט לא יכול לקשר לעמוד עצמו.

פורסם

לפי ה שאני זוכר הביוסים התקולים היו גורמים לבעיות במשחקים פשוטים וישנים... ולא במשחקים כבדים שהמאמץ על הכרטיס מלא...

לא קראתי את כל התרד, אבל הייתי מייעץ לפותח האשכול להריץ OCCT למעבד ולאחר מכן לכרטיס מסך.

פורסם

אם אתה בוחר את ה 4870 אז ההורדה הראשונה שלו היא עדכון ביוס (בנוסף לדריבר)

אני פשוט לא יכול לקשר לעמוד עצמו.

אתה טועה ומטעה וחבל..

אין כל קשר בין עידכון דרייבר לעידכון ביוס ומעולם לא היה קשר כזה.

אלו שני דברים שונים בתכליתם ועידכון ביוס (flashbios) שונה בגודלו ובצורה שהוא מתעדכן.

פורסם

אז לך תטיף ל-sapphire על זה ששמו BIOS בדף ההורדות של הדריבר, מה אתה רוצה ממני ? אני יודע טוב מאוד את ההבדל.

10zzbir.jpg

פורסם
  • מחבר

הקטע שאני כבר עשיתי הכל, העברתי את כל הקבצים ל DOK.. והכל מוכן אבל הקטע הוא בזיהוי ה DOK..

הבעיה שבביוס יש לי אפשרות לבחור ב "REMOVABLE DEV"

שזה כביכול אמור להיות ה DOK לא?

בקיצור איכשהו זה עלה למסך שחור והייתה ספירה לאחור.. והיו כמה אפשרויות.. להכנס למצב בטוח, להכנס למצב בטוח עם התקשרות לרשת, להכנס למצב בטוח עם פקודת שורות.. שזה החלון של ה דוס..

אבל שם לא הצלחתי לכתוב פקודה שזה יזהה אותה..

פורסם

עכשיו נתקלתי בטראד הזה..

מוזר הכרטיס שלי אמור היה להיות בסדר,

אבל לומרות זאת החלטתי לעדכן את הביוס לכרטיס.

לא בדקתי הבדלי ביצועים, אבל יש הבדל בטמפ' של הכרטיס באוטומט, הוא עולה על 24% ועל טמפ' 67

לפני כן הוא היה עולה על 72 מעלות , לא זוכר על כמה אחוזי מאורר

מה שכן, כרגע אני על 30% אחוז מאוורר והרווחתי 4 מעלות פחות בערך ממקודם, עכשיו 52-53 מקודם היה על 56-57

בנתיים אני מרוצה..

אגב השתמשתי בזה http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=98860&STARTPAGE=26&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

בשביל ליצור BOOT מ DISKONKEY , אבל לא הקשתי את הפקודה המלאה לביוס כי יש BAT שעושה את זה , ביחד עם גיבוי של הביוס הישן

פורסם

היי, יש לי שאלה

יש לי כביכול את הדגם הבעייתי (כרטיס 4870 של ספיר עם 512MB)

ביינתים נתקלתי בנפילות בAssasin's Creed סתם ככה בלי קשר ופעם אחת המשחק קפא לי - חשבתי שזו בעיה של המשחק.

עד כמה רלוונטי לי לעשות עדכון של הBIOS וכמה זה מסוכן ? (ז"א כמה זה יכול לדפוק לי את הכרטיס, האם יש אפשרות של חזרה לאחור, מה קורה במידה וזה כן דופק את הכרטיס)

תודה מראש לעוזרים.

עריכה : עשיתי עדכון BIOS של כ"מ. ביינתים הכל נראה בסדר עוד לא ניסיתי לשחק או משהו אבל המחשב עולה תקין וזה מה שחשוב. התעדכן המידע בCCC.

לאלה שלא מצליחים לעשות עדכון BIOS מהUSB (כמוני) - הפעלתי NERO והשתמשתי באופציה לצרוב BOOTABLE CD עם התיקיה שהורדתי מהאתר של SAPPHIRE (זה בשני שלבים, בראשון שמתי את התיקיה בשני בחרתי שיעשה לי דיסק הפעלה באנגלית). אחרי שעשיתי ריסטרט ועליתי מהדיסק הייתה לי גישה גם להארדדיסק שלי אז עשיתי את התהליך כבר מההארדדיסק והכל עבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים