עבור לתוכן

חיבור המחשב לטלויזיה, איזה כבל הכי מתאים?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה (HD ready 32") דרך הכרטיס מסך שלי 9600gt

איזה כבל יספק לי את האיכות הכי טובה בטלויזיה?

כבל VGA לVGA (כאשר מחובר על הכרטיס מתאם DVI לVGA)

או

כבל DVI לHDMI?

הכבל השני אמור להראות ככה:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3500

פורסם

כבל DVI לHDMI

למרות שתכלס HD READY זאת רזולוציה נמוכה מאוד

פורסם
  • מחבר

למרות שתכלס HD READY זאת רזולוציה נמוכה מאוד

אז אתה אומר שלא שווה לקנות את הכבל הזה? או שזה יעזור לי בהצגת סרטים ושווה את הכסף?

פורסם

תתחיל ב- VGA-VGA ואם לא תהיה מרוצה מהתוצאה - תרכוש את הכבל... הרי זו לא הצעה חד-פעמית של חיים או מוות...

פורסם

תתחיל ב- VGA-VGA ואם לא תהיה מרוצה מהתוצאה - תרכוש את הכבל... הרי זו לא הצעה חד-פעמית של חיים או מוות...

במחיר הVGA2VGA יש לו את הDVI2HDMI שיותר שווה לרכוש

פורסם
  • מחבר

במחיר הVGA2VGA יש לו את הDVI2HDMI שיותר שווה לרכוש

האמת שכבר יש לי את הVGA2VGA אבל ראיתי שהכבל השני לא כזה יקר ורציתי לקנות אותו כדי שהתצוגה תהיה אפילו יותר איכותית

תודה על העזרה אני אקנה את הכבל (:

פורסם

יש לי שאלה קטנה..

כבל DVI ל DVI וכבל DVI ל HDMI זה בעצם אותו איכות חוץ מזה שה HDMI מעביר גם קול??? אין שיפור ביכלל בתמונה??

תודה

פורסם

יש לי שאלה קטנה..

כבל DVI ל DVI וכבל DVI ל HDMI זה בעצם אותו איכות חוץ מזה שה HDMI מעביר גם קול??? אין שיפור ביכלל בתמונה??

תודה

אין שינוי באיכות התמונה,HDMI מעביר קול מהמפענח שבכרטיס מסך\רסיבר\DVD

במקום חיבורים נפרדים שאתה מכיר כמו RCA או PL+S.VIDEO

פורסם

אין שינוי באיכות התמונה,HDMI מעביר קול מהמפענח שבכרטיס מסך\רסיבר\DVD

במקום חיבורים נפרדים שאתה מכיר כמו RCA או PL+S.VIDEO

אתה קצת מטעה.

אומנם תקן hdmi מגדיר יכולת העברת אודיו דרך הכבל, אבל כאשר מדובר במחשב צריכה להיות תמיכה של כרטיס המסך.

אומנם AMD/ATI תומכים באודיו החל ממשפחת HD3xxx (ואולי גם HD2xxx - אין לי כח לבדוק), אבל NV לא תמכו בכך עד למשפחת 9xxx.

בנוסף, ישנם הטוענים כי איכות התמונה בשימוש בכבלי dvi-hdmi זולים איננה איכותית מספיק (בגלל רוחב פס של הכבל עצמו).

עד כמה הטענה נכונה - אין לי מושג, לא בדקתי בעצמי... (אולי אעשה את זה בעתיד... )

פורסם
  • מחבר

אתה קצת מטעה.

אומנם תקן hdmi מגדיר יכולת העברת אודיו דרך הכבל, אבל כאשר מדובר במחשב צריכה להיות תמיכה של כרטיס המסך.

אומנם AMD/ATI תומכים באודיו החל ממשפחת HD3xxx (ואולי גם HD2xxx - אין לי כח לבדוק), אבל NV לא תמכו בכך עד למשפחת 9xxx.

בנוסף, ישנם הטוענים כי איכות התמונה בשימוש בכבלי dvi-hdmi זולים איננה איכותית מספיק (בגלל רוחב פס של הכבל עצמו).

עד כמה הטענה נכונה - אין לי מושג, לא בדקתי בעצמי... (אולי אעשה את זה בעתיד... )

:o

הרגע קניתי כבל DVI2HDMI זול :| אני מקווה שזה הבדל לא משמעותי כי היקרים עולים בסביבות ה300-500 =\

ד"א כרטיס מסך 9600GT יתמוך גם בהעברת קול לטלויזיה?

פורסם

אתה קצת מטעה.

קרא שוב את מה שכתבתי.

החיבור אמור להחליף לך את שלל החיבורים שאתה מכיר לפני הכבל הזה.

בעבר היית צריך 2 צרורות כבלים בכדי להעביר סאונד + תמונה לדוגמת הRCA או PL + S.VIDEO

כיום הכול נמצא בחיבור אחד אך כמובן דורש התקן תומך \מפענח.

ככול שידוע לי כבלים זולים עשוים מחומרים זולים מה שעלול להשפיע על "ניגודיות" הכבל.

כבלים יקרים יותר כמו monster שאתה מכיר עשוים מחומרים מעולים וברמת סיכוך גבוהה ויכולים להתמודד עם מתחים גבוהים.

פורסם

הבעייה היא לא בחומר - בסוף כל הכבלים עשויים מנחושת/אלומניום או כל סוג סגסוגת אחר...

ההבדל באיכות מתבטא ב:

1. מס' הגידים המשמשים לעשיית הכבל/מוליך עצמו.

2. עובי המוליך - ככל שהמוליך עבה יותר, כך ההתנגדות שלו נמוכה יותר (יחס הפוך בין התנגדות הכבל לשטח החתך)

3. איכות הסיכוך - סיכוך מלא, חלקי ומידת הצפיפות.

4. רוחס הפס (או תחום התדרים) שאותו הכבל יכול להעביר - תלוי בעובי, בסיכוך ובמבודד (+ עוד גורמים שאין טעם להיכנס אליהם)

כמובן שיש עוד... אני לא מומחה...

לא אמרתי שאתה טועה, אלא שפשוט לא ציינת כי נדרש ציוד תומך (כפי שרשמת עכשיו)...

בכל מקרה - אין טעם להתווכח, הבהרנו את הנק'. הנושא סגור מבחינתי...

חג שמח.

פורסם

כבל HDMI ל DVI גם מעביר קול או שרק HD ל HD ???

פורסם

HDMI מעביר קול מהמפענח שבכרטיס מסך\רסיבר\DVD

פורסם
  • מחבר

ד"א כרטיס מסך 9600GT יתמוך גם בהעברת קול לטלויזיה?

מישהו? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים