עבור לתוכן

דיסק קשיח קרס? **עריכה: נפתרה הבעייה

Featured Replies

פורסם

(Vista Ultimate x86, מעודכן)

לא מזמן הדלקתי את המחשב, עוד לפני שהיה לי זמן להכניס את הסיסמא גיליתי מסך כחול אכזרי, המחשב לא "הספיק" אפילו לעשות את הdump - היה רשום למטה Intinalzin - בלי הg. למעלה היה רשום משהו כמו FAULT PAGE NON-PAGE משהו כזה אני לא זוכר בדיוק.

עשיתי ריסטארט למחשב (ד"א קורה לי מדי פעם שיש מסך כחול בבוט) והתחברתי בהצלחה. ואז גיליתי ש... You need to format the drive (G:) before you can access it.

Do you want to format it?

G זה בעצם דיסק קשיח שיש לי מזה חצי שנה בערך, וכמובן שהוא כבר היה מפורמט ("מאותחל").

מה שקרה זה כאילו הכנסתי אותו לראשונה, אבל את האות שלו זה איכשהו כן זכר.

צירפתי תמונה שמראה בערך מה קורה שם. ב"מחשב שלי" הוא מופיע כדיסק נשלף שאין לי גישה אליו.

מה שקרה זה שהדיסק הקשיח בעצם התקלקל? איך המחשב עדיין מזהה אותו?

היה לי שם בערך 400GB של חומר לא מגובה שהוא דיי חשוב לי. (זה לא שאני לא מגבה, זה שאני מגבה כל הזמן אבל השטח כל הזמן גם גדל, כך שהוא נשאר מלא רוב הזמן.) יש דרך כלשהי לשחזר את מה שהיה שם?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

וואו, אתם לא יודעים כמה אני מאושר ברגע זה

כמו תמיד המחשב שלי קצת דפוק, לפני הLOGON המסך הציג תמונה שחורה בערך 3 פעמים (אחרי 2 ריסטים התחיל לעבוד) ופתאום במחשב שלי מופיע הכונן G ככונן רגיל כולל קיבולת, כמה תפוס, פנוי, כל הקבצים נגישים, וכו'

בקיצור לא בדיוק עזרתם לי, אבל נפתרה הבעייה ;D ;D ;D

אבל אני עדיין דיי מסוקרן לדעת מה קרה פה... ורק בשביל הפרוטוקול, זה לא הריסט הראשון שאני עושה מאז שהכונן נעלם, עשיתי כבר כמה, פשוט פתאום הוא החליט להופיע :D

כמובן שמה שמצחיק זה שלא שיניתי כלום - לא בביוס, לא בתוכנה, לא כלום. הו, כמה שריסטים מסוגלים לעשות פלאים למחשב :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים