פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים יש לי צורב YAMAHA CRW2100E ולפעמים הוא לא פותח לי את המגש אז אני צריך להפעיל מהתחלה את המחשב ואז לפתוח משיהו יודע למה ???
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים נגיד, אם האיזיסידי קורא אותו בתור DIRECTCD, אז הוא נועל אותותנסה ללחוץ על My Computerלסמן את הסידירום, ללחוץ על המקש הימני ולהגיד לו EJECTאו שתעשה את זה דרך הסמל בTRAY של האיזיסידי/דירקטסידי
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים יש לי צורב YAMAHA CRW2100E ולפעמים הוא לא פותח לי את המגש אז אני צריך להפעיל מהתחלה את המחשב ואז לפתוח משיהו יודע למה ???סתם רעיון כזה אבל שווה נסיון כי זה ממילא לא טירחה גדולה : אני מציע שתנתק את כבל הכח שמחובר לצורב שלך ובמקומו חבר אחד אחר שאולי יש לך פנוי. קורה שהמגעים בקונקטור מתרופפים או שנוצר נתק באחד החוטים שהולך מספק הכח עד להתקן שאתה מפעיל (במקרה זה הצורב).
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים מצב זה נוצר כאשר המחשב משתמש בכונן כ - CDRW. כלומר, הוא מתייחס לכונן כאל פלופי דיסק.התפרון הוא באמת ללחוץ עם לחצן ימני על הכונן, ולבחור eject.שים לב, שכשאתה מכניס דיסק רגיל (לא CDRW), זה לא קורה.
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים דבר ראשון, רשמתי את זה שתי הודעות למעלהדבר שני, זה לא חייב להיות CDRW... בגרסא החדשה (5) של איזיסידי זה עושה את זה גם לדיסקים רגילים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.