פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים תחזרו לעניין.........אני מבין שאנחנו באים בלי מחשבים....... אז מה עושים שם?זה הפגישה הראשונה שלי ;Dקודם כול נפגשים. אחר כך סתם מדברים על הא ודא.חומרה, בדיחות מהפורום, בעיות שיש בפורום(רוב הצוות יהיה נוכח) וכו'....
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים וזהו?אולי אני אבוא אתם לא נראים לי עניינים במיוחד.......חשבתי נבוא עם מחשבים נעביר קבצים ומשחקים נעזור אחד לשני לפתור תקלות וכל מני
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים הממ... יום שני... :-/בטוח אי אפשר ביום רביעי? (או יום חמישי, בדיוק יש פגישה של הצוות של גיימר אז נוכל להביא להם מכות ולגנוב את כל הבטות שהם מביאים).יום שני לא הכי נוח לי כי יש לי אימון ב16:30 אחה"צ...אולי אני אגיע.אגב, מי שבא מהצפון ורוצה את מספר הטלפון שלי, מוזמן ליצור קשר באיסיקיו.אפשר להביא אטארי? ;D
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים וזהו?אולי אני אבוא אתם לא נראים לי עניינים במיוחד.......חשבתי נבוא עם מחשבים נעביר קבצים ומשחקים נעזור אחד לשני לפתור תקלות וכל מניטיפה הגזמת עם הקטע של המחשב...סה"כ נדבר על חומרה ועל בעיות שקשורות למחשב בנוסף לעוד דברים.תבוא יהיה נחמד
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים כמה פרטים על המפגש:לא להביא מחשבים.מותר להביא חברים וחברות(מומלץ יזיזות ;D ).תביאו כמה שיותר כסף.תבואו עם שאלות מוכנות לחברי הצוות.לאון: אתה רציני? אתה הולך להביא את המחשב הזה? שימנת אותו לפחות? פעם אחרונה ששמעתי שפתחת אותו זה נשמע כיאילו כואב לו.....למיני מיזר: תביא אטארי...ואתה לא יכול להפסיד אימון אחד בשבילנו? אנחנו המשפחה השנייה שלך..!!
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים תחזרו לעניין.........אני מבין שאנחנו באים בלי מחשבים....... אז מה עושים שם?זה הפגישה הראשונה שלי ;Dקודם כול נפגשים. אחר כך סתם מדברים על הא ודא.חומרה, בדיחות מהפורום, בעיות שיש בפורום(רוב הצוות יהיה נוכח) וכו'....מה הפינה של "זכיון שכל של חנות מחשבים מפגרת", או שזה ירד?
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים למה אתם לא מארגנים את הפגישה יחד עם פורום PCTIP כי אני יודע שהפגישה שלהם ב 26.2 באותו המקום?
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים למה אתם לא מארגנים את הפגישה יחד עם פורום PCTIP כי אני יודע שהפגישה שלהם ב 26.2 באותו המקום?התשובה בגוף השאלה...!! ליתר דיוק
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים למה אתם לא מארגנים את הפגישה יחד עם פורום PCTIP כי אני יודע שהפגישה שלהם ב 26.2 באותו המקום?התשובה בגוף השאלה...!! ליתר דיוקאני מתכוון שתסכמו יחד עם PCTIP לעשות את הפגישה באותו יום
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים אני אומר, כולם אצלי בבית..... בירות על חשבוני ומי שמעוניין לקנות את ה XJ500T שלי, בכיף... רק תבוא כבר!!!!!!!!!!!!!!! :smoke:
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים יש לך בית גדול?אז אפשר לעשות שם את המסיבת רשתאבל נתנחל לך בבית ליומיים........
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים 100 מ"ר +....... יחסית לדירה ממוצעת במרכז ת"א, זה גדול אפשר על הגג בעקרון, רק בתקווה שלא יירד גשם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.