עבור לתוכן

מבקש המלצות לכרטיס מסך חזק לצורך צפייה בסרטי HD ,תקציב עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

בגלל בעיה חוזרת ונשנית של ריסטרטים שעליה לא הצלחתי להתגבר גם אחרי פרמוט והתקנה מחדש של ווינדוס, ואחרי התייעצות עם התמיכה של מייקרוסופט שניתחו עבורי את קבצי הדאמפ, המסקנה היא שכנראה יש צורך להחליף את כרטיס המסך, ובמידה וזה לא יעזור, אז גם את לוח האם.

הרכיבים שיש אצלי כרגע הם:

Sapphire ATI Radeon 2600XT

GIGABYTE GA-P35-DS3 rev 1.0

מאחר ומדובר במחשב מדיה סנטר, המטרה היחידה שלי היא צפייה בסרטי HD

לכן אני מעוניין בכרטיס מסך, שמצד אחד יהיה חזק יותר מהכרטיס הנוכחי (הרי לא הולכים אחורה ;D ), שיאפשר להתמודד עם סרטי 1080p ללא בעיה, ומצד שני שלא יהיה ברמה של כרטיסי המסך לגיימרים, כי אני לא זקוק לכך.

אשמח לשמוע המלצות שלכם,

תודה רבה

• תגובות 34
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ציינת את שארית המפרט שלך. גם הלוח וגם כרטיס המסך שלך אמורים להחזיק תכני 1080P בלי שום בעיה. כרטיס חזק יותר לא ישנה במיוחד את הביצועים בהצגת תכני HD למינהם.

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=513

יהיה מצוין, שקט וחזק מאד.

פורסם

לא צריך כרטיס של 1000 שקל בשביל לראות סרטי hd 1080i חלק..יש לי מחשב HTPC בסלון עם כרטיס מסך onboard מסכן geforce 7100 ואני רואה סרטי full hd חלק על מסך של 47 , ושלא תחשוב שאני טועה כל סרט שוקל 8-10 GB

פורסם
  • מחבר

טוב אז מדובר ב:

Intel core 2 due E6550

זיכרון 4GB ומארז איכותי מאוד של סילברסטון.

תראו, זה לא העניין שהרכיבים האלה לא מספיקים בשביל הרצת 1080P

העניין הוא שהמחשב הזה עושה לי ריסטרטים כבר תקופה מאוד ארוכה, ויש סבירות גבוהה מאוד שהגורם לכך זה כרטיס המסך או לוח האם. (את הזיכרונות כבר החלפתי)

אני מניח שבמחיר ששילמתי בערך לפני שנה וחצי על כרטיס המסך הנוכחי, אוכל להשיג כיום כרטיס מסך הרבה יותר חזק, כי ככה זה בד"כ במחשבים...

פורסם

אולי משהו מתחמם אצלך ?

בכלל איזה כרטיס מסך יש לך ?

פורסם
  • מחבר

Rafi921

דווקא, לא יקר.

ומה הדרג הבא? כלומר כרטיס שיהיה קצת יותר חזק מזה?

digitalseeker

ציינתי בפתיח.

קצת קשה להאמין שמדובר בבעיה של ספק כוח או מאווררים. כי עשיתי כבר ניסיון לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את ווינדוס. באמת קיבלתי תקופה של שקט לכמה חודשים, עד שהריסטרטים התחילו שוב.

אם היה מדובר בספק או במאוורר תקולים , לא הייתי אמור לזכות בתקופה הזו של שקט, אחרי ההתקנה מחדש של ווינדוס, לא?

זה לפחות מה שההגיון שלי אומר...

פורסם

דווקא, לא יקר.

ומה הדרג הבא? כלומר כרטיס שיהיה קצת יותר חזק מזה?

זה תלוי בדרישות שלך

מה אתה רוצה להריץ ומה רזולוצית המסך/טלויזיה שעליו אתה רוצה להריץ

פורסם

לא ציינת את שארית המפרט שלך. גם הלוח וגם כרטיס המסך שלך אמורים להחזיק תכני 1080P בלי שום בעיה. כרטיס חזק יותר לא ישנה במיוחד את הביצועים בהצגת תכני HD למינהם.

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=513

יהיה מצוין, שקט וחזק מאד.

שמת לב איזה כרטיס הבאת לו?

בזבוז כסף טהור, אין לו צורך בכזה כרטיס.

פורסם

בוודאי שאני יציע תכרטיס הכי מישתלם להיום וכולם צריכים להסכים איתי ;D

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1747

יותר מישתלם מי הכרטיס הזה ובמחיר הזה עם תימצאו לי מה שבא לכם

פורסם

זה יותר משתלם - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_2960&products_id=25345

חברה שמתמחה בכרטיסי ATI...

אבל שוב פעם, לא בטוח שיש צורך בכלל בכרטיס חדש, לא הגיוני שהכרטיס הקודם לא נותן לו 1080P...

או שהכרטיס פגום, וצריך לממש אחריות, או שמשהו אחר פגום במחשב.

פורסם

X2600XT לא הכרטיס הכי חזק שיש לHD כמו שאתה יודע,וגם מי אמר שכרטיס של SAPPHIRE יותר טוב ? נו החברה מיתמחה בכרטיסי ATI אז זאת סיבה מספיק טובה ליקנות אותו ? וגם יקר יותר ב9 שקל :lol:

פורסם

עדיף לקנות כרטיס מחברה מוכרת יותר, מיוחד שעניין הכסף לא משמעותי כאן בכלל....

X2600XT, מעל ומעבר להרצת HD... גם O/B יכול להריץ HD...

פורסם

היי רגע אף אחד לא אמר שלהריץ הוא לא יכול כי גם X2400 יכול להריץ HD אבל באיזו צורה הוא יריץ אותו אתה מבין למה כוונתי ?

פורסם

הוא יריץ HD בלי בעיות... ובצורה מעולה, גם 1080P...

אם O/B יכול, אז חיצוני בטוח יכול, כמובן שהכל תלוי במפרט, והמפרט של פותח הדיון אמור להסתדר עם זה...

פשוט נורא מוזר לי שהאשימו דווקא את הכרטיס מסך בתקלה הזאת.

ובכלל, נראה לך הגיוני שמיקרוסופט, יגידו שהבעיה בכרטיס מסך ואולי גם בלוח אם?

אולי בכלל הבעיה בכל המחשב עצמו, העיקר לא בתוכנה שלהם.

ממש שטויות להקשיב להם, במיוחד לתמיכה שלהם.

שדרוג בטוח לא צריך לעשות כאן, מימוש אחריות אולי כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים