עבור לתוכן

מסך כחול בתחילת ההתקנה של ווינדוז 7

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

היי....

צירפתי קובץ של החלון הכחול.

לא קיבלתי שגיאה כמו שציינת :(

בכל אופן ניתקתי את כל חיבורי ה-USB שלי ועדיין מסך כחול.

לא כתוב משהו מיוחד על שגיאה ספציפית כמו שיש במקומות אחרים.

עריכה:

השגיאה למטה היא:

0x000000F4 (0x0000000000000003,0xFFFFFA8001890B30,0xFFFFFA8001890E10,0xFFFFF8000D1C3670)

מצטער שהתמונה לא נפתחת כמו שצריך אבל שוב, אני מבין למה אתה מתכוון אבל אין איזו שורת שגיאנ מילולית כמו בחלונות אחרים.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עדיין לא מצליח להתחבר לשרת ולעדכן.

מה אני אמור לשנות בהגדרת הביוס כדי שזה יתאפשר?

פורסם

תעשה HARD RESET בלוח האם ואחרכך תעשה LOAD DEFAULTS שאתה בBIOS עצמו, ואז תעבור קטגוריה קטגוריה ותבדוק שכל ההגדרות נכונות לגבי המחשב הספציפי שלך. (אפשר להיעזר בספר ההוראות של הלוח אם)

פורסם
  • מחבר

חברים...

ניסיתי להתקין ויסטה וקיבלתי אותו מסך כחול עם אותה שגיאה 0x000000F4 ישר על ההתחלה כמו בווינדוז 7.

התקנה מחדש של XP נעשתה בלי שום בעיה.

זה כבר 2 מערכות הפעלה שאני לא מצליח להתקין וקבלת אותה שגיאה באותו שלב של התקנה (ממש בהתחלה).

פורסם

קשה לבדוק מה הבעיה בלי גישה פיזית למחשב, אני מציע לך ללכת למעבדה.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע איך משנים בביוס מ-AHCI ל-IDE ?

הבנתי שכנראה הביוס שלי מוגדר כרגע AHCI וזה לא מאפשר לי להתקין ווינדוז ויסטה או 7.

פורסם

מישהו יודע איך משנים בביוס מ-AHCI ל-IDE ?

הבנתי שכנראה הביוס שלי מוגדר כרגע AHCI וזה לא מאפשר לי להתקין ווינדוז ויסטה או 7.

תחפש בהגדרות של הצ'יפסט. אין לך את המדריך של הלוח אם?

בכל מקרה, אתה כנראה בכיוון הנכון, תקרא פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Host_Controller_Interface

מה שמוזר לי בלינק הזה הוא שניראה כי צריך התקנה של דרייבר SATA גם במהלך התקנה של VISTA כמו ב-XP. חשבתי שכבר נפתרו מהבעיה הזו ב-VISTA.....

עריכה: לא חשוב, קראתי את זה עוד פעם, עכשיו זה ברור יותר.

פורסם

חבל אתם מתקיפים את SATA .

זה לא בעיה שלו ולא קשור בכלל.

הוא צילם שגיאה שלו.

מתי בדיוק קורה מסך כחול ?

פורסם
  • מחבר

Ivan,

החלון הכחול מגיע בהתקנה גם של ויסטה וגם של 7.

בשני המקרים מיד בתחילת ההתקנה - בווינדוז 7 מיד אחרי הנקודות הצבעוניות שמרכיבות את הלוגו ובווינדוז ויסטה מיד אחרי המסך הראשוני של ה-BAR הירוק שרץ משמאל לימין.

בשני המקרים אני מקבל אותה שגיאה 0x000000F4.

אתה לא חושב שזה בגלל העניין של AHCI לעומת IDE ?

אשמח לנסות כל דבר לפני שאני לוקח מחשב למעבדה, מוזר שזה קורה בשתי מערכות הפעלה שונות, בשתיהן באותה נקודה של התקנה ובשתיהן אותה שגיאה.

פורסם

מיד בהתחלה של התקנה אין נקודות ואין בר !

זה קורה אחרי מחשב גוצר לטעון קבצים ועושה בוט לבד ?

ואיןקשר ל AHCI

לבדוק זכרון או לנסות לתקין בחצי זכרון.

לנסות לעדכן ביוס של לוח.

פורסם
  • מחבר

Ivan, במחילה....

בווינדוז 7 מיד בהתחלה יש את טעינת הקבצים הראשונית שלוקחת 10-12 שניות ולאחר מכן יש את הנקודות שיוצרות את הלוגו של ווינדוז.

לאחר כמה שניות אחרי שהן מרכיבות את הלוגו הכל נעצר ואני מקבל מסך כחול.

בווינדוז ויסטה יש את אותו שלב של אעינת קבצים ראשונית ולאחר מכן יש את ה-BAR הירוק שרץ משמאל לימין, אחרי כמה ריצות של ה-BAR הכל נעצר ואני מקבל מסך כחול.

ניסיתי להחליף זכרון (יש לי עוד צ'יפ של חצי ג'יגה) ועדיין המסכים הכחולים הגיעו באותו השלב.

הסברתי בתחילת הפוסט - כשאני מנסה בווינדוז 7 להתקין מתוך הווינדוז XP אז השלב הראשוני של טעינת הקבצים מתבצע ללא עצירות.

בשלב השני הוא מגיע ל-25-27 אחוז ואז הוא אומר שהוא צריך לבצע אתחול לצורך המשך ההתקנה - כשהוא מבצע את האתחול הוא מגיע לשלב של הנק' הצבעוניות שיוצרות את הלוגו ואז שוב מסך כחול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים