עבור לתוכן

המלצה לכרטיס בתקציב 500-700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש כרטיס בתקציב 500-700 ש"ח. המחשב שלי הוא מחשב פשוט:

לוח: MSI 945 GCM5 V2

ספק: G-pro DR-B500E (500W).

זכרון 1GB.

איזה כרטיס אני יכול לקנות שיהיה מתאים ללוח ולא ידרוש שידרוגים של ספק/לוח/מארז אבל ישפר את הביצועים של משחקים כגון HL2, CSS ודומיהם?

לפי מה שאני זוכר אפשר לקנות כרטיסים די טובים בסכום זה השאלה היא אם כדאי להכניס אותם למחשב כזה או שיותר מתאים להסתפק במשהו באיזור ה-500 ש"ח?..

תודה :yelclap:

פורסם

שכחת מעבד וגודל מסך.

כמובן שתצטרך גם להוסיף מודול זיכרון נוסף בנפח 1GB\2GB.

אישית אם הגבול שלך עומד במשחקים הללו ה4670 יהיה יותר ממעולה (אף על פי שיש את ה9500GT DDR III ב300ש"ח).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

אני אוסיף 2GB, המסך הוא 17" פשוט (CMV).

מעבד: E2140 1.6 GHz

בקיצור נראה לי שהשאלה היא כזאת: במפרט הנוכחי מה הגבול העליון שלי? הבנתי ש 9500 GT יכול לגרום לבעיות התחממות עם ספק כזה?

אולי כדאי יותר 9400 כדי לא לגרום להתחממות?

תודה

פורסם

למערכת כמו שלך האיתי מציע לקחת עוד סטיק של זיכרון 1GB לניצול מירבי במשחקים וליקנות קירור טוב יותר למעבד במידה ויש לך קירור רגיל של אינטל,וב550 שקל ליקנות תכרטיס הבא כרטיס מצויין שלא יעשה לך הרבה בעיות http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1747 :xyxthumbs:

פורסם

אוברקיל.

לדעתי כדאי ללכת על ה - 9500GT.

הבנתי ש 9500 GT יכול לגרום לבעיות התחממות עם ספק כזה?

אולי כדאי יותר 9400 כדי לא לגרום להתחממות?

תודה

לא יודע מאיפה לקחת את זה.

פורסם
  • מחבר

ממישהו שכנראה לא מבין מה הוא מדבר.. ? :kopfpatsch:

בקיצור, אני אלך על זה. תודה רבה

פורסם

כן בטח אוברקיל,זיכרון נוסף לDC והאפשרות לOC גבוה יותר,2.6-2.8GHZ והכרטיס הזה לא יהיה אוברקיל :xyxthumbs: ולפי הנסיונות שלי עם הE2140 הצלחתי להגיע עם זיכרון 667 מיסכן ל2.6GHZ ולא רק זה במערכת היה GF9600GT ולא היה אוברקיל ולא נעליים,אנשים אתם פשוט חיים בסרט שאי אפשר להתאים מעבד חלש בהרבה עם כרטיס מסך חדיש בהרבה.

פורסם

איזה OC כבר אפשר לעשות עם הלוח המסכן הזה ? בוודאי לא משהו שקרוב ל - 80-100% OC.

HD4770 יבוזבז במערכת כזאת.

פורסם
  • מחבר

כן בטח אוברקיל,זיכרון נוסף לDC והאפשרות לOC גבוה יותר,2.6-2.8GHZ והכרטיס הזה לא יהיה אוברקיל :xyxthumbs: ולפי הנסיונות שלי עם הE2140 הצלחתי להגיע עם זיכרון 667 מיסכן ל2.6GHZ ולא רק זה במערכת היה GF9600GT ולא היה אוברקיל ולא נעליים,אנשים אתם פשוט חיים בסרט שאי אפשר להתאים מעבד חלש בהרבה עם כרטיס מסך חדיש בהרבה.

תודה אחי אבל נראה לי שכרגע יותר הגיוני הפתרון הפשוט יותר, כרטיס ב 550 + קירור + זיכרון זה כבר יותר מדי. עם ה GT אני סוגר כרטיס + עוד 2 GB ב 600 שקל.בדיוק מתאים לי. 8)

פורסם

http://www.machshev.co.il/sg_product~AX9500GT-256~221~0.htm

אין טעם לקחת משהו מעבר למחשב כזה.

רק ה - 9500GT הזה מומלץ למחיר שלו.

ויש סטיק 2GB ב - 110 ש"ח ככה שביחד זה יוצא פחות מ - 400 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

סתם בשביל הקטע, עדיף 256MB DDR3 מאשר 1GB DDR2?

מה ההבדל בכלל?

פשוט ה Gainward 1GB הכי זמין ואפשר לקנות אותו ישירות ולא דרך האינטרנט.. ההבדל ביניהם כולה 20 שקל :s05:

פורסם

במקרה של ה GF9500GT ה 1GB הוא סתם גימיק שיווקי. הכרטיס לא מצליח לנצל את כל הזיכרון הזה והרזולוציות שהוא מסוגל לעבוד בהן בצורה טובה לא דורשות כל כך הרבה זיכרון. יתרה על כך הזיכרון הוא DDR2 כך שסה"כ הביצועים ירודים יותר.

ממליץ לך ללכת על גירסת ה DDR3.

פורסם

טוב עם כבר אתה הולך לכיוון הGF9500GT אז ההצעה הטובה ביותר תיהיה ללכת על HD4670 שהמחיר שלו נע בין 350 ל400 שקל והוא יותר טוב מי GF9500GT לכן מומלץ לקחת אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים