עבור לתוכן

HD4770 99$ Terminator

Featured Replies

פורסם

צודק, הסתכלתי העליון בלי פילטרים... אז במיקרה הספציפי הזה בפילטרים *4 ( שגם בעל GTX295 לא שם ) ה 512 מגביל ומוסיף רק 45% ביצועים במערך CF במקום 90+ ברוב שאר המשחקים...

שורה תחתונה ש ב90%++ מהמצבים CF כזה לא יוגבל על ידי כמות הזכרון...

• תגובות 263
  • צפיות 28.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מערכי CF ידועים בקצב פריימים מקסימאלי גבוה וזה מרים את הממוצע.

מה שחסר בביקורת של toms זה המינימום FPS שיכול לשנות לגמרי את החוויה \ לפגוע בעקביות.

חוץ מזה, מאחר ו-scaling של CF משתנה ממשחק למשחק, המשחקים שנבדקו בסיקור זה לא בהכרח משקפים scaling במשחקים אחרים.

כרטיס חד ליבה נותן לך עקביות, הן מבחינת הפרשי מינימום-מקסימום והן מבחינת scaling במגוון משחקים, כך שתמיד תקבל את התמורה.

פורסם

אף אחד לא אמר ההפך, כרטיס בודד חזק עדיף כל SLI / CF ( חוץ ממקרים מיוחדים ) אבל השיחה היא לא כרטיס אחד VS זוג, אלה אם הכמות זכרון מספיקה לזוג 4770... :xyxthumbs:

פורסם

אוקי אבל השיחה על נפח הזכרון מתבססת על ממוצע fps בלבד לפי toms.

סיקורים כאלה לא לוקחים בחשבון stuttering* (נפילות fps רגעיות) ומינימום fps בסצנות מורכבות,

אז נפח זכרון נראה לא רלוונטי על הנייר, אך זהו לא בהכרח המצב במציאות.

* להבדיל מ- microstuttering שזה כבר תופעת לוואי של שיטת רינדור במערכים דו-ליבתיים, בלי קשר ישיר לנפח זכרון.

פורסם

נפילות כאלה אוליי קיימות ואוליי לא... כל עוד אין לנו סקירה כזאת אפשר להתווכח עד מחר...

פורסם
  • מחבר

אישית אני חושב שגרסת 1GB לכרטיס כזה תהיה מיותרת לחלוטין אינני חושב שהבקר יצליח לעמוד בעומס

מקווה שאני טועה לגבי Self bottleneck

פורסם

זה לא כ"כ קשה לשלוח ל- SKYPC מייל ולשאול אותם ;D

הם לא ממש ענו לי בינתיים.

כנראה שלא ממש חשובות להם המכירות כי בFOX יש מפרטים לא רעים בכלל.

פורסם

קיבלתי אותו עכשיו הספקתי להיות על כמה משחקים ואני יכול להגיד לכם שאני הבנאדם הכי מאושר שקיים עכשיו על הכדור הזה

א-י-ז-ה ש-י-פ-ו-ר לעומת ה 8800GTS פשוט השינוי שיש אני לא יכול לתאר במילים אז פשוט אני אפסיק לכתוב

פורסם

היה לנו את אותו כרטיס, באמת שיפור כל כך קיצוני?

פורסם

היה לנו את אותו כרטיס, באמת שיפור כל כך קיצוני?

קרטע וכמעט לא פעל לי בUT3 1680X1050 עם X16AF X8AA עם כל האפקטים האפשריים

עכשיו קרטועים זה רק בחלומות , אז אני מאושר עד הגג

ולמחיר הזה.. ווואא

<- עם המעבד הזה @2.7

שיפור באמת משמעותי

פורסם

אם אני התרשמתי במעבר מ-8800gts 640 ל-8800gt 512, הגיוני שתתרשם הרבה יותר במעבר מ-8800gts 320 ל-4770. תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

כנראה ש-512 מגה זיכרון באמת מספיק ברזולוציה הזאת.

פורסם

לכרטיס mid-range בכלליות, וב-UT3 בפרט... כמובן ש-512 יספיקו לרזולוציה זאת,

אבל לא סגור על הפילטרים:

הוא אמר שהוא מריץ על 8xAA ולפי מיטב ידיעתי כרטיסי ATI לא יכולים להכריח AA על DX10 במשחק הזה ובכל המשחקים שמשתמשים במנוע שלו.

ATI מאפשרים AA מהדריבר רק ל-DX9 mode ב-UE3, אז כדאי לבדוק שבאמת AA פועל במשחק לפני שמשווים ביצועים...

אחרת, יתכן שההתרשמות שלו היא בעצם מ- 8800gts 320 עם AA ל-4770 בלי AA. מה שיעצים הרבה יותר את הבדלי הביצועים ביניהם.

פורסם

המחירים עלו

590-610 בארץ..

פורסם

יש עדיין כמה זולים יותר בודדים (ב - P-SEE, RSM ו - IVORY).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים