עבור לתוכן

חלב, לא מה שחשבתם... אמיתי??

Featured Replies

פורסם

אוקיי, הנקודה שלי הייתה שלהשוות את השפעת החלב על האדם להשפעה של פחמימות, היא לא נכונה מיסודה כי אחוז האנשים שרגישים ללקטוז(אתה יודע מה, גם ברמות ממש גבוהות) גדול פי כמה וכמה מאחוז האנשים שלהם יש צליאק.

כפי שאחוז האנשים שסיגריות יגרמו להם לסיבוכים בריאותיים גבוה מאחוז האנשים שסיגריות לא יגרמו להם לסיבוכים בריאותיים, כך אחוז האנשים שצריכת חלב ומוצריו(גם באופן מדוד ולא מוגזם) תפגע בהם גדול מאוד.

• תגובות 53
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטער על זה שאני נדחף באמצע הת'רד (ואין לי כוח של לקרוא חמש עמודים של אנשים

שמתווכחים על אי-סבילות ללקטוז מול אלרגיה לחלב מול פטיש לחלב אם ופטמות)

אבל רק לי הכתבה שבעמוד הראשון מזכירה מאוד מאוד את מה שכתוב כאן:

http://www.dhmo.org/

סטייל:

*DHMO is a major component of acid rain.

*Found in biopsies of pre-cancerous tumors and lesions.

*Given to vicious dogs involved in recent deadly attacks.

*Often associated with killer cyclones in the U.S. Midwest and elsewhere, and in hurricanes including deadly storms in Florida, New Orleans and other areas of the southeastern U.S.

*Thermal variations in DHMO are a suspected contributor to the El Nino weather effect.

אתם לא מתים על כתבות שפשוט מנסות להפחיד אתכם למוות?

עריכה:

כנראה שאני ממש משועמם, כי קראתי את כל הדיון, ובאופן מאוד מפתיע, הדיון לא התקדם לכלום

ושוב,

רק לי הכתבה מזכירה את האתר שציטטתי ממנו למעלה? אנשים שמנסים להפחיד אותך מהכל תמיד קיימים, למה לקחת אותם כ"כ ברצינות?

(האתר שאליו אני קישרתי לא באמת רציני, כמובן, שכן הוא מתנגד למים... פשוט בא להראות לנו כמה מפגרים אנשים יכולים להיות לפעמים)

פורסם

תבדילו בין מוצרי חלב וחלב טרי.

חלב טרי משפיע הרבה יותר בנושא הרגישיות מאשר מוצרי חלב.

פורסם

רק בגלל השוני ברמת הלקטוז שבו. אם אתה אלרגי לחלב, זה לא משנה

פורסם

למה יש לי הרגשה שמשום מה זו כתבה של טבעוניים?

פורסם

כפי שאמר חנן כהן:

כאשר מישהו כותב "אביא לכם את כל העובדות, המחקרים, השקרים והסודות" ומביא רק עובדות שליליות בקשר למשהו, בלי שום עובדה, מחקר או סוד חיוביים, ברור שהוא חלק מאיזה שהוא מסע אידאולוגי נגד משהו. לכן אני לא רואה שום סיבה להאמין לו או לעובדות שהוא מביא.
פורסם

כי מן הסתם אין שום דבר חיובי בחלב...

מנסיון שלי, חצי ליטר של חלב דל לקטוז (אני פשוט לא מסוגל לחיות בלי קפה!) פעם בשבוע ואני מפליץ יותר מהפרות (לא להאמין שהפרות אחראיות על אחוז ניכר ממשהו שאני לא זוכר, זה המון!)

פורסם

אני סבלית מאוד מבעיות עיכול קשות, עד שהשכלתי להפסיק לגעת בחלב ומוצרי חלב ועבתי לסויה.

מאז הכל פיקס!

תענוג.

אני מאמינה שהכתבה הזו אמת. ויש לקחת אותה ברצינות

סויה בכמויות גדולות זה אחד הדברים הכי גרועים שאפשר לצרוך, כמות המחקרים הממשלתיים שמצאו קשר ישיר בין מוצרי סויה להפרעות הומרונאליות היא מטורפת.

מסתבר שסויה מכילה חומרים שמאוד דומים במבנה הכימי שלהם לאסטרוגן..

פורסם

תמיד אחרי שאני אוכל סושי ברוטב סויה וטריאקי אני מרגיש שאף אחד לא מבין אותי ושאני שמן ומכוער.

עכשיו אני יודע למה, יאי לי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים