פורסם 2009 באפריל 2516 שנים ASUS ללא ספק בכלל, מציעים בכל כרטיסי הHIGH END שלהם VOLTAGE TWEAK שמאפשר OCX אדיר
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר ASUS ללא ספק בכלל, מציעים בכל כרטיסי הHIGH END שלהם VOLTAGE TWEAK שמאפשר OCX אדירמניסיון ?
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים PALIT.כרטיסים מיוחדים עם מחיר תחרותי.הייתי מצביע ל - INNO3D אבל הם יקרים למדי (עד שנועה מחליטים להוריד להם את המחיר).
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר PALIT.כרטיסים מיוחדים עם מחיר תחרותי.אתה מוזמן לתת להם קרדיט על כך.עריכה:שמח לראות שנתת.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים Gainward\PALIT, יש להם את ה 260GTX הכי משתלם בארץ ובכלל הכרטיסים שלהם מצויינים, הרבה מהם מגיעים עם O.C וקירורים מיוחדים במחירים מעולים
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים POW רכשתי את הכרטיס GTX285 לפני חודש וחצי אחלה באנדל צורף והכרטיס בא עם 3 שנות אחריות מאוורר איכותי שקט מרוצה ממנו /כרטיס בעל ביצועי O.C מעולים לא לקחתי ASUS או כל מותג אחר בשביל העיקרון שלי [זה לא שכסף זה היה הבעיה במילא אני משקיע סכום של 2000 שקל כמעט 100 שקל לפה ולשם לא ישנו לי הרבה]. אנשים שוכחים שלפעמים שקונים מותג מוסיפים כמה אחוזים למותג ולא תמיד לאיכות המוצר ביחס למוצרים אחרים .
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים PALIT אחלה חברה ומאוד משתלם לקנות כרטיסים שלה . Club3D יש לי ואני די מרוצה :] אבל XFX / eVGA רק השם עושה הכל.. באלי כרטיס שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.