פורסם 2009 באפריל 2516 שנים לפני כמה ימים אחי הכניס לUSB כבל של מצלמה דיגיטלית וישר המחשב נכבה.מה שקורה עכשיו זה שמדליקים את המחשב יש חשמל והמאווררים פועלים אבל לא רואים כלום במסך.איך אני יודע איזה חלק הלך?
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים כנראה, לוח האם נפגע (חשמל סטטי או שד יודע מה). תנתק כל מה שלא הכרחי, שום דבר לא צריך להיות מחובר ל- USB. תנתק את המחשב משקע החשמל. תנסה לאפס BIOS, יש ג'מפר CLEAR CMOS, או אפילו תוציא סוללת כפתור לכמה דקות. נ.ב. אני חושב שהנושא שייך לפורום תמיכה טכנית בעיות חומרה
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר כרגע רק המסך וספק הכח מחוברים, איפסתי ישר ביוס והוצאתי סוללה ולא עזר...
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים כרגע רק המסך וספק הכח מחוברים, איפסתי ישר ביוס והוצאתי סוללה ולא עזר...גש לטכנאי שיבדוק חבל להסתבך ולגרום עוד נזק
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים עוד משהו..תנתק את כל המחשב ותלחץ על הכפתור של ההדלקה כמה פעמים ואז תחבר אותו לחשמל ותבדוק..!
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר לא עזר, אגב אפשר להדליק את המחשב דרך הכפתור אבל כדי לכבות אותו אני חייב לנתק את הספק
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים לא עזר, אגב אפשר להדליק את המחשב דרך הכפתור אבל כדי לכבות אותו אני חייב לנתק את הספקאו שתלחץ לחיצה ארוכה למשך 10 שניות!לא יודעה אני היתי מציאה לך מה אני היתי עושה וזה בדרך כלל עוזר! לומרות שאין פה הרבה היגיון אחי!תפרק אותו ותרכיב מחדש כל עוד אתה יודעה מה אתה עושה אחי! ואם לא אז עדיף לתת אותו כבר באמת לטכנאי מחשבים!
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר בכל אופן יש דרך לדעת שהלך רק הלוח אם והמעבד בסדר או שיכול להיות שגם המעבד הלך?
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים לפי השתלשלות האירועים אז כנראה נגרם נזק לבקר ה- USB..אני בספק רב שקרה משהו למעבד.הדרך היחידה לבדוק את תקינות המעבד זה באמצעות לוח אם תקין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.